שלום לכולם

שלום לכולם

שלום, אני מבקרת חדשה בפורום, עקב שיחת טלפון שקיבלנו בשבוע שעבר הביתה, המציעה לנו להשתתף בהגרלה של הגרין קארד. ולסיפור האישי: לפני כארבע שנים נישאתי לבחור אמריקאי, רופא, וכאילו הכל היה בסדר. למעשה, סבלתי קשות, ובהזדמנות הראשונה חזרתי לארץ, וביטלתי את הנישואים. קודם כל, חובה לומר שהנישואים לא היו בשביל הגרין קארד, אלא נישואי אהבה (לא ממש אהבה כפי שהסתבר...) מעולם לא רציתי לחיות בארצות הברית, וכשחזרתי לארץ לא היתה מאושרת ממני. עם השנים שחלפו מאז, נישאתי שוב, המצב הכלכלי והביטחוני החריף והלך, והאופציה של מגורים בארה"ב לפחות לכמה שנים, נראית יותר יותר קורצת. האם מישהו יוכל לספק מידע על סיכויי הזכיה בהגרלה? מה בדיוק צריך לעשות, פשוט לגשת לשגרירות ארה"ב? האם העובדה שפעם הייתי בדרך לגרין קארד, אך פרשתי באמצע יכולה לפגוע בסיכויי? כמה עולה כל התהליך? כמה זמן זה לוקח? מתי יודעים את תוצאות ההגרלה? ובכלל, אשמח לקבל כל פרטים נוספים. בברכה, יעל

אני מעלה למעלה, בתקווה לקבל

תגובות, כי אין לי מושג לגבי ההגרלה. עוד מישהו קיבל טלפון הביתה המציע למלא טפסים ולזכות בגרין קארד?

GREENSsss

New member
אני קיבלתי, וגם גיסי

ואחותי. אני לא יודעת עד כמה אפשר להישען על זה. תנסי.

תלוי מי זאת החברה הזאת?

גם אלי התקשרו. אם זה חברה בשם המרכז הישראלי לגרין קארד או הפרוייקט לגרין קארד או משהו בסגנון. או איזה ארגון עם שם באנלית שמציג את עצמו כמדבר מטעם או בשיתוף שגרירות ארה"ב או מדינת ארה"ב - להתרחק מזה. בהתחלה זה נשמע כאילו התקשרו אלייך מרשויות ההגירה של ארה"ב (מפתיע מה נפלו עלינו), אבל אחרי ברור קצר מבינים שהם מתחזים וזה לא השגרירות או משהו שקשור לממשלת ארה"ב. (וזה מאד מעצבן שלעצמו).

יעל שלום

אני מציעה שתקראי קצת אחורה בפורום, היה לנו לפני כשבוע דיון מעמיק בנושא הגרלת הגרין קארד, וכן שתבקרי בעמוד הקישורים של הפורום בקטגורית הגירה וגרין קארד, שם תוכלי למצוא מידע על ההגרלה.

למעלה