שלום לכולם

infatuation

New member
שלום לכולם

לא ידעתי שיש פורום לדויד ברוזה, אני מניחה שהוא חדש
אז אני מאוד רוצה ללכת להופעה שלו, הוא עדיין מופיע עם מיומנה? וגם בלי מיומנה מתי יש לו הופעות?

handlessman

New member
ברוכה הבאה!!!

שומעת את Alanis Morissette הא? נחמדה... והאמת היא שלא, הוא לא ממש חדש, הוא קיים כבר כמה שנים... (את יכולה לחזור אחורה בארכיון ההודעות ולראות מאיזה תאריך הוא מתחיל...) מסתבר שאנחנו עד כדי כך אנונימיים, הא...? אז טוב שאת פה - בעיקר לך, כי את תדעי על כל הופעה חדשה שתהיה (אפשר לדעת גם דרך האתר הרשמי החדש של דויד - את יכולה למצוא פה קישור באחת ההודעות - וגם דרך הלוח אירועים שאת יכולה למצוא למעלה). יש בתקופה הזאת כמה הופעות של מיומנה, אבל לא בטוח אם נשארו כרטיסים, אז שווה לך לבדוק. כמו שאמרתי, כל הפרטים בלוח אירועים... עם מיומנה לא ידוע, לא בארץ לפחות... את מוזמנת בהחלט להישאר!

infatuation

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif

ולא יודעת אם אתם אנונימיים, פשוט אף פעם לא חיפשתי לפני כן

glitter8

New member
שלום לך וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

הנה אנחנו- פורום דיויד ברוזה, את מוזמנת לשוטט בהצעות השונות של סרגל הכלים, בתמונות מהופעות וממפגשים עם דיויד ולהתרשם ולראות שאנחנו פורום באמת באמת נחמד, משפחתי ומגובש, וזה הזמן לספר על עצמך...מהיכן את, בת כמה, מה עושה בחיים...? אני ענבל, גילי הוא כמאמר השיר "בגיל 30 החיים קשים " (פלוס קצת) גרה בצפון הארץ. ומנהלת את הפורום הזה בכיף

ברוכה הבאה!

כמו שענבל אמרה, אכן הגעת לפורום משפחתי ומגובש, שבאמת כיף להיות בו, ושבכל שאלה/תהייה - נמצא כאן כדי לענות ולעזור, ולעשות את זה מכל הלב. ושוב בהמשך לדבריה של ענבל, על-מנת שתכירי קצת יותר את הנפשת הפועלות המסתתרות מאחורי הכינויים... אני הדס, בת 21 מהמרכז.....

infatuation

New member
אחלה קבלת פנים!

אני בת-חן בת 22 כרגע בעשיית צעדים לקידום החיים.. נרשמתי ללימודי עיצוב פנים, לקורס עיצוב חנויות, אני עובדת כרגע בחנות בגדי ילדים, ובונה ציפורניים.. יש לי פורום אמנות ופורום ציפורניים בנייה וטיפוח בניהולי (זה לא פקצי כמו שזה נשמע אני מבטיחה). הממ... נראה לי שזהו לבינתיים, מספיק לי בהחלט

glitter8

New member
פורום אמנות...נשמע מעניין..

מה מספרו בתפוז? ספרי על הופעות של דיויד שראית, נפגשתם? איך התחיל הג'וק? ושאלת השאלות....במצדה, היית?

infatuation

New member
לא לא אני לא ככה

לצערי לא הייתי באף הופעה שלו, או בכלל בהופעות בשנים האחרונות. בד"כ זה לא הקטע שלי, למרות שלפעמים בא לי, אבל פשוט לא יוצא לי. תמיד אהבתי את השירים של דויד ברוזה, כמובן שכמו כולם אני מניחה זה התחיל עם "שניים", היה לאחותי דיסק הופעה שלו ואני חושבת שככה הכרתי אותו. ובמשך השנים שמעתי מעט שירים שלו שתמיד אהבתי. סיגליות זה שיר שחבר שלי ואני תמיד שרים כשאנחנו בנסיעות ארוכות... אני אוהבת את בוכה אל הקירות... ובקיצור כששמעתי שהוא מופיע עם מיומנה אז בכלל התלהבתי מהרעיון. הייתי פעם אחת במסגרת עבודה בחזרה שלו, לא הפגישו בינינו לצערי, פשוט הייתי נהגת של מישהו שבודק שהכל "בטיחותי" לפני הופעות וארועים וכאלה, אז הייתה לו איזו הופעה באוניברטיסת ירושלים אם אני לא טועה, ממש לפני שנה קצת פחות, הוא הופיע שם עם להקת רקדנים שמשחקים גם באש בין היתר.. לא זוכרת את השם. זהו. פורום אמנות מספר 208, כרגע פורום שקט יחסית, אבל זה בא לו בתקופות
.

למעלה