שלום לכולם.

princes15

New member
שלום לכולם.

הנושא של המסע לפולין עלה לא מזמן בבית ספרנו, ואני נורא מתלבטת אם לנסוע או לא. מי שנסע- מוכן לספר איך היה? גם לו הייתה את הדילמה כמו שלי? מי שלא- האם התחרט?הייתה הרגשת פספוס?

חייםלוי

Member
מנהל
ברוכה הבאה. אני מציע שתקראי במאמרי הפורום

יש שם דברים שנאמרו מן הלב על המסע לפולין ומשמעותו עבור הכותבים. זה בהחלט יכול לעזור לך לגבש דעה.

שירנות

New member
היי לך:)

אני נסעתי לפולין. לא הייתה לי דילמה אם לסוע ידעתי מראש שזה מה שאני רוצה ולא התלבטתי אפילו לשנייה. והיה מדהים-קצת קשה לספר איך היה ב-2 משפטים או אפילו ב-50 כי זאת חוויה יותר מדי גדולה-אין מילים שיכולות להכיל אותה. אני מאוד שמחה שנסעתי זאת חוויה מיוחדת-את לומדת להכיר את החברים שלך לשכבה את המורים שמלווים אותך למסע ואת עצמך זה מסע שהוא הרבה מעבר למסע על השואה זה משו הרבה יותר גדול. אין לי דרך לתאר לך איך היה אני רק יכולה להגיד שזה דבר מדהים ושזה אחד הדברים שלא שוכחים לעולם וזה תמיד ישאר בתור זיכרון טוב-דבר שרוצים לחזור עליו. כמו שאמרו כבר לפני יש הרבה דברים שאנשים כתבו על המסע הזה במאמרי הפורום ואת מוזמנת להכנס ולראות-זה יהיה הרבה יותר קל להבין ככה,אחרת אני יצטרך לכתוב לך מגילה רק כדי לנסות להתחיל להסביר על זה. אני מבינה שאת מתלבטת ולפי דעתי חבל על הזמן והאנרגיות שאת מוציאה על ההתלבטות!פשוט תצאי!!!זה דבר כל כך חזק עוצמתי ומשמעותי,חבל לוותר על זה.יש לי חברה שהתלבטה ונזכרה מאוחר מדי והיא כל כך הצטערה על זה אחר כך פשוט תצאי!!!

or1malka

New member
היי!!

היי, אני יצאתי לפולין ובמילה אחת.......תצאי!!!!! פשוט אי אפשר לתאר במילים!! חוויה מדהימה! אני גם התבלטתי אם לצאת או לא המון זמן ובאמת כמו שאמרה זו מלפניי חבל לבזבז את האנרגיות על זה! הדבר היחיד שאני מצטערת עליו היום הוא שביזבזתי ככה את האנרגיות שלי על לבטים! כל כך הרבה חוויות ב8 ימים! את מכירה את האנשים שסביבך מצדדים שלא הכרת אותם וזה פשוט מדהים!! פשוט לצאת!!! לצאת!!!! בהצלחה!

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif שאלה קצת מצחיקה

כי פה, רוב המשתתפים (הוותיקים, לפחות) נסעו. ברור שהיו התלבטויות, אבל היה שווה כל רגע. אני שמחה שיצאתי.. היה מענין מאוד, ומרגש, וחוייתי, ומגבש (להמשיך
)

למעלה