שלום לכולם

cactusabresa

New member
שלום לכולם

ביום חמישי השבוע (בצהריים), החברה הציעה ללכת לים המלח. לא ממש לשחות (כי קר מאוד) אבל יותר להינות מהבדלי הטמפ' בין י-ם לאיזור. אני קפצתי על המציאה והחלטתי שנוסעים לחוף נווה מדבר, אשר מהתעניינות בפורום זה הבנתי שיש בו מתחם נטוריסטי. למעשה אני מה שנקרא נטוריסט בארון, מסתובב בבית עירום ככל האפשר (קר מאוד בי-ם), ומעוניין מאוד לאמץ דרך חיים נטוריסטית.. כאשר הגענו לנווה מדבר, רק מהסתכלות על החניה הבנתי שאין שם ממש הרבה אנשים, ושנכנסנו פנימה, לא ממש את דרכי אל המתחם, אז ויתרתי ונכנסתי לחלק הרגיל של החוף. שהיה שומם. לאחר שחיה לבדי (החברה קפאה בסוודר בשמש), והתיידדות עם המציל (לא היה שם אף אחד חוץ ממנו), החלטתי שמשעמם לבד ויצאנו כדי שאחליף בגדים.. שיצאתי לבוש ויבש מהמלתחות, עדיין לא יכולתי לוותר והחלטתי לטייל בחוף ולאחר שהתחלתי להקשיב לחוש כיוון שלי ואחרי הליכה קצרה הגעתי למתחם (שהיה גם הוא- שומם) לא ויתרתי הפעם והחלטתי שאם אין בגד ים עלי זה לא סיבה לא להיכנס למים:) וזה היה נהדר, הרגשה מאוד משחררת שאף פעם לא הרגשית קודם....המים והרוח עטפו אותי וזה היה נהדר. קצת התאכזבתי שלא היה שם איש אבל זה היה מהנה בהחלט... החלטתי לחזור כשיהיה חם יותר, בתקווה שפעם הבאה לא אהיה לבד.

קוואנט

New member
אני מבטיח שבפעמים הבאות לא תהיה לבד ../images/Emo13.gif

כשמזג האוויר קצת יתבהר, יהיו שם עוד ועוד נטוריסטים. הימים הולכים ומתארכים, ואני בטוח שבמהרה תוכל לחזור על החוויה המרעננת הזו, אבל הפעם - עם הרבה אנשים טובים. ברוך הא לפורום ולקהילה

גן עדן

אהבתי את ההגדרה "נטוריסט בארון" וצחקתי כאשר דימינתי אותך מתעקש להסתובב ערום בבית אפילו שאתה קופא מקור,לא נורא כל ההתחלות קשות. בהיזדמנות זו רציתי להסב את צומת ליבכם לעובדה, שאדם וחוה התהלכו ערומים בגן עדן ומהבנתי את הסיפור התנכי,הנמשל הוא, ערום משמע להיות שלם עם עצמך ולקבל את עצמך ואת האחרים כמו שהם,להיות אחד עם הטבע אחד עם העולם.

cactusabresa

New member
אני לא ממש מאמין

שלהיות עירום זה להיות שלם עם עצמך....הלוואי והחיים היו כאלו פשוטים. עירום בחברה מסיר את המגננות, לפחות חלקן, וזה נחמד לדעתי, אדם שלא מתבייש בגופו, מסתיר פחות את חייו מול אנשים אחרים. וגם זה ממש סבבה:) אדם וחוה הלכו עירומים כי הם "לא ידעו אחרת". (כאשר 'אחרת' לדעתי זה כל ההשלכות שהחברה המודרנית הדביקה על עירום). אני מקווה שיבוא היום שבו לאנשים, עירום יהיה מובן מאליו ולא ייחסו אליו את החשיבות שאנו מייחסים לו.

אף אחד לא הבטיח לנו

חיים קלים ומי ש"מקווה" לכך לדעתי אינו חיי במציאות. לשאוף להיות שלם עם עצמך ,זה כבר סיפור אחר ואחד הדרכים לעשות את זה הוא לקבל את הגוף שלך כמו שהוא { שמן מידיי,רזה מידיי,מכוער,יפה }אלה הן השוואות שיוצר האגו המתעתע .הרי בעולמו כל דבר הוא יחסי {אשת הצלופח יפיפיה בעיניו ומכוערת בעיניי הכלב}ברגע שאתה חיי את חייך מתוך כזו הבנה אני מאמין שאתה מסיר מעליך המון "שכבות"של עקבות בדרך אל "השלם".

אבל זהו בדיוק

שהחיים כן כל כך פשוטים רק עיניין של בחירה תחליט פשוט תחשוב פשוט תרגיש פשוט ופתאום הכל יהיה הכי פשוט שבעולם מבטיחה לך

cactusabresa

New member
הייתי בנווה מדבר השבת

ומאוד נהנתי..הרגשתי קצת לבד אבל בכ"ז היה סבבה. יחסית לפעם ראשונה- זה היה שינוי מבטיח בשבילי

קוואנט

New member
משמעות העירום של אדם וחווה בעיניי...

היא שהעירום היה בסביבה לפני שבני האדם התחילו להתקלקל
.

למעלה