שלום לכולם

שלום לכולם

אני חדשה בפורום, וחדשה בעולם ה MF , מתכנתת NATURAL בארגון גדול, ותוהה לגבי העתיד. האם להשקיע במסלול זה או לסטות לכיוון הסביבה הפתוחה? האם תחזיות הקידום והשכר, פסימיים כמו במקום בו אני עובדת כרגע. או שבמקומות אחרים המצב יותר טוב. כמו כן, עיקר עבודתי היא בתחזוקה של מערכות גדולות וישנות, האם יש סיכוי לפתח בעולם זה? תודה רבה, ויום טוב לכולם.

רונןMF

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif

גם לעולםה-MF וגם לפורום... כמו בכל תחום, גם לעבודה בתחום ה-MF יש יתרונות ויש חסרונות מצד אחד העבודה היא כמעט תמיד בארגונים גדולים, יציבים, לא יפטרו אותך כי פרויקט בוטל, יש רצון של הארגונים לשמר את האנשים ואת הידע שלהם, גם מנושאי שכר בד"כ שכר אנשי MF הוא לא רע ונחשב גבוה יחסית מצד שני, היות ומדובר בארגונים גדולים, אזי מסלולי קידום אם קיימים הם איטיים (היו שרשורים קודמים בפורום שדנו בזה), ולפעמים לוקח הרבה זמן לגרום למשהו לזוז בארגון.... ה-MF בניגוד למה שחשבו בעבר לא מת! הוא חי ובועט ישנם המוון יישומים מתקדמים על ה-MF אפשר לפתח ב-JAVA, C++ והחידושים מופיעים כל הזמן, כך שלאחר שתצברי נסיון תוכלי לעבור מעבודת תחזוקה לעבודת פיתוח כי כן מפתחים על MF והרבה! מקווה שעזרתי.

eliak

New member
זכויות יוצרים

הי זחל החי ובועט ואפילו עושה קפה זה משהו שלי לפני חודשיים תן כבוד למינה אני לא איש MF במהות אם כי אני מבין נראה לי שהמסלול ב MF יותר נוח כמו שזחל אומר ארגונים גדולים וכו' קחי את זה למימד האישי של נוחות של שעות קבועות של עבודה , ילדים חולים ויכולת העדרות , ימי מחלה מהיום האשון וכו' וכו' ואז מתעוררים אחרי 30 שנה עם שיער לבן וחושבים עשיתי בסדר :)

למעלה