שלום לכולם

קובי5408

New member
שלום לכולם

היי אני חדש כאן ואני מעריץ נלהב של mma . בזה הרגע שמתי לב שהרקורד של הלוחם הברזילאי Rousimar "Toquinho" Palhares שנלחם אתמול בufc 84 בufc הוא 1-16ובשרדוג הוא 1-8 . מישהו יודע למה?{זה ממש מסקרן אותי} הייתי רוצה לראות machida vs chuck liddell kimbo vs brock lesnar במידה והוא ינצח את גימס תומפסו שבוע הבא {מה שבוודאי יקרה} וונדרלי נגד סקודגו

גיא ע

New member
קיבו סלייס לא ב-UFC

אלא ב-ELITEXC לכן לא סביר שתראה אותו מול לסנר אלא אם אחד מהם יעבור לאירגון השני.

קובי5408

New member
תגובה

אני יודע שהוא ב elite ,אני משוכנע שאם הוא ימשיך להראות יכולת טובה הוא יגיע בקרוב לufc החוזה שלו צריך להסתיים, מבחינה כלכלית הוא מבין הלוחמים הכי מסוקרים מה שאומר בשורה התחתונה יותר כסף לארגון שהוא נמצא בו, ובאמת cbc חתמה עם עלית הסיבה העיקרית היא דנה וויט רצה יותר מדי. טוב אז שבוע הבא יש אירוע של עלית והפעם לא צריך לחכות רק עוד שבועיים ufc 85

גיא ע

New member
קימבו סלייס עוד לא הראה כלום.

לנצח את טאנק אבוט שיש לו אוויר ל-20 שניות בערך זה לא חוכמה. נראה את קימבו מול מישהו שיוריד אותו לקרקע ונראה מה הוא יכול לעשות שם, וגם צריך לראות אותו מול סטרייקר טוב בעל סטנד אפ רציני. אני לא חושב שהוא יוסטון אלכסנדר 2 אבל זה עדיין טעון הוכחה. (ואני מאוד מקווה שיוסטון אלכסנדר יחזור למסלול הנצחונות ב-UFN 14...)

קובי5408

New member
תגובה

אני מסכים איתך לחלוטין ,קימבו מתאמן כלוחם mma כמעט שנה [עם בס רואטן] והוא עובד מן הסתם גם bjj עדיין הוא חדש בעסק ויש לו עוד הרבה ללמוד והוא גם אומר את זה . אני לא רואה אותו מגיע יותר מדי רחוק מה שמרשים אצל קימבו זאת ההופעה שלו .

למעלה