שלום לכולם,

karnushit

New member
שלום לכולם,

רציתי לשאול מה מצב ההיי טק באיזור ניו יורק ניו ג´רסי?? האם יש חברות המנפיקות H1B ויזות עדיין?? האם מישהו מכיר חברות שמחפשות מפתחים?? אני בעלת נסיון של 5 שנים בפיתוח ובעלת תואר במדעי המחשב. מה הסיכויים??

מצב השוק עדיין לא בהתאוששות

אבל זה יקרה לאט לאט. כמובן שיש עדיין חברות שמנפיקות ויזות עבודה לעובדים שלהן, אבל קשה הרבה יותר למצוא אותן. אני מציעה שתפני לעמוד הקישורים של הפורום לקטגורית תעסוקה ושכר ותבדקי את האתרים המוצעים שם. בהצלחה!

roy269

New member
מאד מאד לאט...

רק בשבוע שעבר HP חגגו את המיזוג שלהם עם COMPAQ בהודעה על פיטורי 15,000 איש במהלך השנה הקרובה

karnushit

New member
תודה רבה על התגובות

המצב לא משהו אה?? אני ממש מקווה שנמצא משהו בשבילי כדי שתוכניות לא ישתנו. קרן.

loshtes

New member
לא משהו

המצב עדיין לא מי יודע מה ... הרבה חברות מגיסות רק תושבים (אזרחים ונושאי green Card ), הדרך הכי טובה זה לנסות בחברות ישראליות שיכולות להוציא ויזת E-1 (טוב במיוחד אם באים לתקופה קצרה) הרבה יותר קשה להוציא ויזת H-1B שלטונות ההגירה שואלים יותר שאלות ודורשים יותר מסמכים. חברות גדולות מגייסות פחות מחברות קטנות אבל נראה שמתחילים לגייס שוב, כדאי גם לחפש באזור קונטיקט ופנסילבניה, זה יותר רחוק מ"מרכז העניינים" אבל פחות אנשים רוצים לעבוד שם.

שטיבלמן

New member
נדמה לי אבל שקראתי לאחרונה בעיתון

שרמת האבטלה בארה"ב לאחרונה היא הנמוכה ביותר מאז החל המשבר. לא זוכר בדיוק את הנתונים, אך זה היה פחות או יותר רוח הדברים.

למעלה