Master Stav
New member
שלום לכולם .......
לפני אי אלו חודשים .... השתנה שם הפורום הזה לפורום אוכל בשרי, שם שגרם לי אישית לאי נחת ..... הדבר נעשה מבלי להתיעץ עם החברים הפעילים בפורום ובאישהו מקום שנו כאילו חטפו לנו את הבית ....ולא מצאנו את עצמנו שם .... בעקבות המחטף הוקמה קומונת הקרינבורים בניהולה של א פרח וניהולי עד מהרה מצאנו שפה משותפת עם רבים וטובים חלק שגלשו בפורום הזה חלק שגלשו בפורומים אחרים הן בתפוז והן באתרים אחרים בכל מקום שמצאנו חובב בשר הזמנו אותו לבוא ולבקר ...כאשר המוטיב המרכזי שמחבר היה בשר ....הן לבשלנים והן לאוכלים ...... כמות החומר הן מבחינת הגולשים והן מבחינתנו אנחנו ......גדלה .....והיא מהווה היום אסופה רצינית של חומרים איכותיים כל שכן מועילים על פי דעתנו לכל חובב/ת בשרים באשר הוא/היא לפני כשבועיים הגיעה פנייה מרינת מנהלת אשכול האוכל בתפוז באם אהיה מעוניין לנהל את הפורום התשובה שלי הייתה כן ושיש לי 2 בקשות ... .הראשונה ....להחזיר את שמו המקורי של הפורום השנייה ש:א.פרח תצטרף אלי לניהול ( הדבר היה כמובן אחרי ששוחחתי איתה ) 2 הבקשות התקיימו והיום ה10 לחודש יוני למעשה התמננו למנהלי הפורום הזה הפורום הזה שהיה עבורי בית הינו סוג של סגירת מעגל מאחר וממש לפני כשנה הצטרפתי אליו כחבר מהמניין לאחר שעזבתי מערכת פורומים אחרת באתר אחר לאחר 10 שנות פעילות את כל החומר שיש בקומונה אנו נעביר אל הפורום נסדר את התכנים הקיימים ואני מאמין שנביא את הפורום להיות בית וירטואלי חם לקרינבורים למינהם ...... אני אוהב בשר .....אני אוהב לאכול בשר אני אוהב להתעסק עם בשר אני אוהב להנחיל לאחרים את "הדרך" ב99% מהמקרים כאשר עושים ארוע משפחתי כלשהו ויש גריל ....לא צריך לחפש אותי ...אני אהיה שם ... מטפל בגחלים, מתעסק עם הבשר, עם מגבת רטובה שמונחת על כתפי וחיוך של הנאה מרוח על פני פרח ....פרח היא בשלנית מדהימה ....כל שכן יצרנית אלכוהול משובח שגרם לי להפסיק את שנות ה"יובש" ולטעום מפעם לפעם את הליקרים שלה במיוחד את הוישניק המדהים ואת הפסיפלורה שאת שניהם אני אוהב ומאחר וטעמתי בחיי אי אלו ליקרים ..אני יכול לומר וואו ....זה טובבבבבבבבבבבבבב מעבר לידע העצום של פרח בבישולים כללים הבשר היה תמיד אצלה בראש פירמידת הבחירות ומצאתי שותפה ראויה ותחביב משותף שהינו בעצם הרבה מעבר לתחביב ..... אני מקווה שהפורום הזה ....יהיה בית חם בעצם אני מאמין שהוא יהיה כזה..... בית וירטטואלי חם עם זליגות אל החים מחוץ לוירטואליה, אנו מתכניים מיפגשים סדנאות ועוד ..... האנשים פה הן אלו שאוהבים לבשל והן אלו שאוהים לאכול בשר יתקבלו פה תמיד בחיוך תוך כדי שאנו מנסים כולנו לשמור על תרבות דיון נאותה גם אם יכנסו לפה כאלו שאינם חובבי בשר או אפילו כאלו שיחשבו שאנו "רוצחים" "לא מוסריים" ועוד מטבעות לשון הנקוטות בלשונם של כאלו שמאמינים שמותר האדם על הבהמה אם כי זו האחרונה ...חשובה ממנו ..... בקומונה היו 3 נסיונות לעורר פרובקציה ....שנים נימחקו מפאת צורת הכתיבה והשפה שנקטובה השלישי עורר דיון קטן ואיכותי וככזה מקומו שמור לו אז .....הנה אנחנו פה .....הפרחונית והקורקודיל ( כל הזכויות שמורות לפניהב קדם היקרה) ואני יודע .....שהפורום הזה שהינו פורום אח לפורום מתכונים הולך להיות ...ובכן טעים ...
לפני אי אלו חודשים .... השתנה שם הפורום הזה לפורום אוכל בשרי, שם שגרם לי אישית לאי נחת ..... הדבר נעשה מבלי להתיעץ עם החברים הפעילים בפורום ובאישהו מקום שנו כאילו חטפו לנו את הבית ....ולא מצאנו את עצמנו שם .... בעקבות המחטף הוקמה קומונת הקרינבורים בניהולה של א פרח וניהולי עד מהרה מצאנו שפה משותפת עם רבים וטובים חלק שגלשו בפורום הזה חלק שגלשו בפורומים אחרים הן בתפוז והן באתרים אחרים בכל מקום שמצאנו חובב בשר הזמנו אותו לבוא ולבקר ...כאשר המוטיב המרכזי שמחבר היה בשר ....הן לבשלנים והן לאוכלים ...... כמות החומר הן מבחינת הגולשים והן מבחינתנו אנחנו ......גדלה .....והיא מהווה היום אסופה רצינית של חומרים איכותיים כל שכן מועילים על פי דעתנו לכל חובב/ת בשרים באשר הוא/היא לפני כשבועיים הגיעה פנייה מרינת מנהלת אשכול האוכל בתפוז באם אהיה מעוניין לנהל את הפורום התשובה שלי הייתה כן ושיש לי 2 בקשות ... .הראשונה ....להחזיר את שמו המקורי של הפורום השנייה ש:א.פרח תצטרף אלי לניהול ( הדבר היה כמובן אחרי ששוחחתי איתה ) 2 הבקשות התקיימו והיום ה10 לחודש יוני למעשה התמננו למנהלי הפורום הזה הפורום הזה שהיה עבורי בית הינו סוג של סגירת מעגל מאחר וממש לפני כשנה הצטרפתי אליו כחבר מהמניין לאחר שעזבתי מערכת פורומים אחרת באתר אחר לאחר 10 שנות פעילות את כל החומר שיש בקומונה אנו נעביר אל הפורום נסדר את התכנים הקיימים ואני מאמין שנביא את הפורום להיות בית וירטואלי חם לקרינבורים למינהם ...... אני אוהב בשר .....אני אוהב לאכול בשר אני אוהב להתעסק עם בשר אני אוהב להנחיל לאחרים את "הדרך" ב99% מהמקרים כאשר עושים ארוע משפחתי כלשהו ויש גריל ....לא צריך לחפש אותי ...אני אהיה שם ... מטפל בגחלים, מתעסק עם הבשר, עם מגבת רטובה שמונחת על כתפי וחיוך של הנאה מרוח על פני פרח ....פרח היא בשלנית מדהימה ....כל שכן יצרנית אלכוהול משובח שגרם לי להפסיק את שנות ה"יובש" ולטעום מפעם לפעם את הליקרים שלה במיוחד את הוישניק המדהים ואת הפסיפלורה שאת שניהם אני אוהב ומאחר וטעמתי בחיי אי אלו ליקרים ..אני יכול לומר וואו ....זה טובבבבבבבבבבבבבב מעבר לידע העצום של פרח בבישולים כללים הבשר היה תמיד אצלה בראש פירמידת הבחירות ומצאתי שותפה ראויה ותחביב משותף שהינו בעצם הרבה מעבר לתחביב ..... אני מקווה שהפורום הזה ....יהיה בית חם בעצם אני מאמין שהוא יהיה כזה..... בית וירטטואלי חם עם זליגות אל החים מחוץ לוירטואליה, אנו מתכניים מיפגשים סדנאות ועוד ..... האנשים פה הן אלו שאוהבים לבשל והן אלו שאוהים לאכול בשר יתקבלו פה תמיד בחיוך תוך כדי שאנו מנסים כולנו לשמור על תרבות דיון נאותה גם אם יכנסו לפה כאלו שאינם חובבי בשר או אפילו כאלו שיחשבו שאנו "רוצחים" "לא מוסריים" ועוד מטבעות לשון הנקוטות בלשונם של כאלו שמאמינים שמותר האדם על הבהמה אם כי זו האחרונה ...חשובה ממנו ..... בקומונה היו 3 נסיונות לעורר פרובקציה ....שנים נימחקו מפאת צורת הכתיבה והשפה שנקטובה השלישי עורר דיון קטן ואיכותי וככזה מקומו שמור לו אז .....הנה אנחנו פה .....הפרחונית והקורקודיל ( כל הזכויות שמורות לפניהב קדם היקרה) ואני יודע .....שהפורום הזה שהינו פורום אח לפורום מתכונים הולך להיות ...ובכן טעים ...