שלום לכולם

יוֹאב

New member
שלום לכולם

אני חדש כאן בפורום, אז תסלחו לי אם אני שואל משהו שכבר נשאל, אבל מה דעתכם? האם העונה האחרונה אכן הייתה הגרועה ביותר של מכבי ב-15 השנים האחרונות? בשורה התחתונה, מבחינת התארים בוודאי, אך מבחינת כדורסל נטו, מה דעתכם? האם בעונה של דיוויד בלאט, למשל, כמאמן, ב-2001/2, מכבי הצליחה לחבר תצוגות כמו נגד ריאל מדריד (103-100 במדריד) או כמו נגד סיינה בחצי גמר היורוליג (92-83, לאחר פיגור של 18 נק')? נכון שכדורסל משחקים 40 דקות, ונכון שלחולון הגיע לקחת את האליפות, אבל זה קרה מכיוון שהם שיחקו יפה כל העונה ובאמת היו הקבוצה הכי טובה בארץ השנה. לא מפני שמכבי נפלה בהכרח (גם אם מכבי היתה מסיימת את העונה במקוםה ראשון, עדיין היה נערך מפגש בין מכבי לחולון בפיינל פור). בהתחשב במקבץ השחקנים שהיה למכבי, ובנסיבות (רוב העונה בלי בורשטיין, וויצ'יץ' ופייזר), האם לא שיחקה אותה מכבי בגדול העונה, כאשר עקפה קבוצות כמו ברצלונה, סיינה, ריטאס וילנה ופנתנייקוס, וסיימה שניה רק למכונה המשומנת של צסק"א? אני לא אומר שהעונה היתה מי יודע מה טובה, אבל ב-15 השנים האחרונות, אפשר למצוא לפחות 3-4 עונות גרועות יותר, וזאת על אף שרק העונה איבדה מכבי את האליפות.

Thierry Henry

New member
השורה התחתונה קובעת,

גם בתאכלס של קבוצה הישגית וגם בהודעה שלך. "וזאת על אף שרק העונה איבדה מכבי את האליפות" ופה אמרת הכל. אני יכול לקבל הפסד בגמר הפיינלפור, אין מה לעשות. צסקא קבוצה הרבה יותר טובה ממכבי. כדורסל זה לא כמו כדורגל. יש פייבוריטית ולרוב היא גם תנצח, בכדורגל זה דינמי יותר. ומכבי תמיד תהיה הפייבוריטית לקחת את הליגה. זה שבמהלך העונה דברים התגלגלו והפכו את חולון לכזו, מעצימים את החרפה של העונה הזו. עזוב את הפסד הגביע, קשה לדבר על המשחק הזה כי הוא יוצא דופן אבל הוא העיד על משהו. היה לנו מאמן חסר עמוד שידרה ששרף את כל הגשרים שהפכו אותו למאמן בעל שם. מישהו יכול להסביר למה טל לא נספר כל השנה? למה ביינום מרכז את מכבי ברבע אחרון על אליפות לבד אחריי ששנה לפניי זה הוא ישב כפרשן וקרא לזריקתו של ספאחיה ממכבי על זה? למה לא הובא מחליף לקאמינגס אחריי שהיה ברור שלבחור לא יילך במכבי? זאת העונה הכי גרועה של מכבי ב15 השנים האחרונות כי הפסדנו הכל. זה שהצגנו כדורסל יפה, אפילו נפלא לפרקים לא אומר כלום. זה יכול לקרות לכל קבוצה. שורה תחתונה , לאורך כל העונה הזו מכבי נראתה לא טוב. הגמר נגד צסקא הוא קוסמטיקה בלבד. מכבי פשוט לא הייתה בנוייה נכון ושילמנו על זה בגדול. עכשיו זה אבסורד.. 15 שנים לא הפסדנו אליפות ותראה איך אנחנו מגיבים..אבל מה לעשות? הורגלנו לזה. לך תסביר למישהו שבה מבחוץ שחולון קבוצה של 3 מיליון דולר תקציב ומכבי של 20. בכדורסל הרבה יותר מהכדורגל, התקציב מנצח וזה שסיימנו העונה בלי שום תואר בישראל הוא ביזיון בלתי נסבל ובלתי מתקבל. וטוב לראות אותך פה

אתה רציני או שאתה עושה את עצמך?!

על איזה תצוגות אתה מדבר??? תבוסה 104-86 לרמת גן!!! תבוסה מבני השרון בנוקיה 87-68!!!! 11!!!הפסדים בארץ העונה,11!!! תבוסה 101-82 לקובנה תבוסה 92-74 לוילנה תבוסה 93-70 למאלגה 18 הפסדים בעונה מתוכם 7 בנוקיה אז אתה מדבר איתי על תצוגות? אתה צודק בדבר אחד,זו לא העונה הגרועה של מכבי ב-15 השנים האחרונות,זו העונה הגרועה ב40 השנים האחרונות ועוד דבר,גם ב"תצוגות" כלשונך של מכבי לא היה כדורסל גדול אלא בעיקר המון מזל ומזל...

נמשל

New member
מבחינת כדורסל

זו לא העונה הכי גרועה. היו בהחלט משחקים מרוממי נפש, כמו הנצחון האדיר במדריד, הנצחון על אולמפייקוס בחוץ, הנצחון על סיינה. אבל בסך הכל, אין מה לעשות,הקוטביות הייתה כל כך נוראה, שהאליפות הלכה. לא היו לי טענות לקבוצה אם היו מאבדים אליפות אחרי עונת ליגה טובה, מקום 1, בלי תבוסות. אבל כשמאבדים אליפות בצורה כזו, קריסה טוטאלית בסוף העונה, זה משפיל וכשלון מהדהד

asafsuf2

New member
אני דווקא מאד נהניתי העונה

נכון שבסופו של דבר הפסדנו את כל התארים, אבל הייתה עונה מרתקת עם תצוגות מדהימות כמו שהזכרת לצד נפילות תמוהות. בסה"כ, בעיניי לא נורא להפסיד אליפות פעם ב-15 שנה, במיוחד אם מי שלוקחת זו קבוצה שמשחקת כדורסל יפה ושמח כמו חולון. העונה הזאת הייתה עדיפה בהרבה בעיניי מהעונות המשעממות של שנות ה-90 עם מולי קצורין ואחרים, כשמכבי לקחו אליפות כל שנה אבל לא הצליחו להגיע אפילו להצלבה באירופה ואם הגיעו אז קיבלו בראש מאסטודיאנטס.

יו45

New member
../images/Emo45.gif

כל זמן שהליגה מוכרעת בשיטת גביע , ההכרעה חסרת חשיבות בעיני . מה שמעביר את הפוקוס לאירופה ושם מכבי נתנה את אחת העונות הגדולות שלה בהתחשב בפציעות הרבות .

TheWhiteTigris

New member
אני

כאוהד מכבי מהזן שרוצה עוד ועוד תארים, רואה את העונה כאחת מ 4 העונות הגרועות ביותר שהיו למכבי אי פעם (היה כתוב שמאז שהתחילה הליגה היו רק 4 עונות בהן מכבי לא זכתה באף תואר). אז כן. עונה קטרוספלית, מחרידה, ומגעילה רצח. ואני עדיין כועס הרבה יותר על איבוד האליפות (וגם הגביע) הרבה יותר מאשר על ההפסד בגמר היורוליג. כי אותי מעניין יותר תארים בארץ מול היריבות מחולון וי-ם.

Rta

New member
אצלי

אני חושב שזאת הייתה עונה מחרידה של מכבי ובשבילי זה אסון שלא זכינו באף תואר בהתחשב בזה שאני רגיל לראות מכבי שזוכה כל הזמן באליפות קודם כל חשובה לי האליפות אחרי זה גביע המדינה ורק אז אירופה. בקיצור עונה זוועה שאני מאחל שלא יהיו עוד הרבה שנים כאלה במיוחד שאנחנו בקושי איבדנו אליפויות בהיסטוריה.

למעלה