שלום לכולם אני בבסיס סוגרת שבת ושומעת כל היום שלומי שבת ;)
K karoleking New member 27/7/08 #2 עכשיו אני מבינה לאן נעלמו כל הדיסקים../images/Emo8.gif לא נורא תהני!
K karoleking New member 27/7/08 #4 למה? דווקא שמעתי שביום שישי מתחיל חדש... וזה הולך להיות חודש מלא הופעות...ולקינוח בסופו של חודש אוגוסט יש גם איזה יום הולדת נדמה לי לא?
למה? דווקא שמעתי שביום שישי מתחיל חדש... וזה הולך להיות חודש מלא הופעות...ולקינוח בסופו של חודש אוגוסט יש גם איזה יום הולדת נדמה לי לא?
O orianush New member 27/7/08 #5 עד יום שישי זה הרבה זמן.. הזמן לא עובר לי פתאום כן גם אני שמעתי על איזה יום הולדת בסוף אוגוסט
K karoleking New member 27/7/08 #6 אבל גם יום שישי לא יעזור לך.. את צריכה מינימום את ה-16 לחודש.. אחר כך כבר יזרום... מה לעשות אני באותה סירה
אבל גם יום שישי לא יעזור לך.. את צריכה מינימום את ה-16 לחודש.. אחר כך כבר יזרום... מה לעשות אני באותה סירה
O orianush New member 28/7/08 #10 הופעה בירושלים איתן אל תדאג זה יוצא יום רביעי יום שישי ה-13 היה כבר השנה
K karoleking New member 28/7/08 #12 אה נכון...יום רביעי../images/Emo4.gif לא הפנמתי את זה אפילו כי אני לומדת בימי רביעי... אבל לא נורא.. 3 ימים אחרי, גם טוב! ואחר כך אולגה... סבבה
אה נכון...יום רביעי../images/Emo4.gif לא הפנמתי את זה אפילו כי אני לומדת בימי רביעי... אבל לא נורא.. 3 ימים אחרי, גם טוב! ואחר כך אולגה... סבבה