שלום לכולם.....

JOYE האחת

New member
שלום לכולם.....

טוב לגלות את הפורום הנהדר הזה.. אני לא יודעת מאיפה להתחיל בכלל... רע לי
פשוט ככה.. הצבא הזה חונק אותי..ולא נותן לי לנשום...הבסיס נחשב לאחד הטובים(חיל אוויר..מעדיפה לא לציין בדיוק איזה בסיס),אבל התפקיד זוועתי וחראאאא...היציאות על הפנים,המפקדים לא אכפת להם מכלום!והחברה על הפנים.. לא מוצאת את עצמי שם.. אני כבר שנה בצבא...כולל הקורס והשירות החובה... היו לי המון בעיות בדרך..פשוט המון...והמפקד שלי שיחק כיאלו הוא עוזר ולא הזיז תתחת שלו לעזור לי..!! אני נפקדת...עצוב, אבל זה הפתרון היחיד שמצאתי לעצמי.. אני בבית כבר 28 יום... ומקווה ואמן שזה יעזור.. אני עדיין בשוק מעצמי שעשיתי את זה..!!כי תמיד הייתי הילדה הטובה,השקטה לא עושה בעיות!!אבל נשברתי!רע לי וקשה לי...אני לא יכולה להיות שם יותר...לא מסוגלת לחזור לבסיס!! אני מעדיפה לשבת בכלא...מאשר ריתוק בבסיס... אני רוצה שיעזרו לי,שיתייחסו אלי...שיקלו עלי..(אני במרחק של 6 שעות נסיעה מהבסיס הביתה) וכ"כ מחזיקה אצבעות שיהיה טוב.. מישהו יודע במקרה בקשר לגחלת?באיזה תנאים מקבלים את הועדה?! =(((( בא לי לבכות.. שמחתי לשפוך קצת את הלב.. לילה טוב!

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
../images/Emo82.gif

קודם כול ברוכה הבאה.. את מספרת על המצב שבו את נמצאת והבחירה שלך להשאר בבית.. אנחנו דואגים .. מצד אחד הצבא ומצב העינינים קשה ומעיק , אנחנו מרגישים בתחושות האין מוצא והיאוש ,בהתכנסות בחזרה לבית, למקום הכי הבטוח שבו דואגים לך מרגישים שאולי עכשיו כשנוספה על כול הבעיות האחרות שלך גם בעיית הנפקדות .... כבדה המשקולת .. רוצים לשמוע עוד על איך ומה את מרגישה וחושבים אולי גם שיחה אישית תתאים.

JOYE האחת

New member
מממ...

הזמן הזה בבית עשה לי רק טוב.. באמת שכל השנה הזאת שהייתי בצבא לא ראיתי את הבית.. זה היה חסר לי התמיכה והאהבה של הבית!! מפחיד אותי מאדדדד הקטע של העריקות והמשטרה הצבאית שתתחיל להציק לי עוד מעט.. אבל אתה צריך להבין שהגעתי למצב שכ"כ נשבר לי שאני מעדיפה "לסבול" בכלא מאשר בבסיס ... אני לא חוזרת לבסיס הזה לא משנה מה יהיה... אני מתכננת לשבת בבית ולקבל בע"ה גחלת ואמןןןןן אמןןן לעוף משם בטיללל!!! המפקד שלי מנסה לעשות עכשיו הכל כדי שאני יחזור לבסיס ולהראות לכולם שזה לאיעזור!! הוא אמר כבר לכולם כשאני חוזרת הוא יעשה לי את המוות..ואני יעשה את התורנות של כולם.. זה מפקד זה?!לא ניראה ליייי....ועצוב שזה ככה... הוא אמור היה לבקר אותי כבר 3 פעמים..וביקרו אותי בקושי פעם..וגם לא המפקד האישי! עצוב ביותררר... מקווה שזה יגמר על הצד הכי טוב שישש... =((((( נימאס לי מהצבא הזה!! פשוט נשברררררררררר

Nofale

New member
אל תחזרי גם יבואו עליך

תעשה עריקות יותר מ60 תראי גחל"ת ואולי תצאי משמה

JOYE האחת

New member
זה מה שאני מתכננת...אמן!!!

הייתי בכלא או משהו שאת יודעת על זה טוב?! אם כן-אשמח לשמוע פרטים שיוכלו אולי לעזור לי.. תודהההה

Nofale

New member
אני בן הייתי בכלא חדשיים

הייתי גם ב4 וגם ב6 וראיתי מזה הכלא של הבנות זה כולה פלוגה כי את יודעת בנות הם לא ממש פושעות והרוב שמה על סמים זה לא מפחיד במיוחד ואין לך מה לדואג שלחתי לך את הפלאפון לפרטי עם את רוצה לדבר

למעלה