שלום לכולם

Silviya Bamper

New member
שלום לכולם

נכנסתי לכאן לא פעם אחת וקראתי המון הודעות ורובן הביאו אותי ל"הוספת הודעה" אבל משום מה חזרתי ישר לדף הראשי... אולי זה בגלל שאין לי משהו מיוחד לרשום, לא יודעת... ההורים שלי הודיעו לי שהם החליטו להתגרש שהייתי בת 5 ככה שאני רואה את הגירושין שלהם על צד חיובי יותר (מוזר, עד כמה שחיובי זה יכול להיות) כי אין לי זכרון אחד של אמא ואבא שלי ביחד, כשהם מביטים אחד בשני באיזשהו מבט של אהבה. יש לי רק זכרונות של ריבים במטבח ושל אמא ישנה בחדר אורחים (ואני שואלת אותה "אמא, למה את ואבא לא ישנים ביחד?"). הצד הטוב בגירושין שלהם, הוא עצם זה שהם לא חיים ביחד, כלומר לא צריכים לריב יותר. והצד שלילי... כל מה שהם הביאו אחרי כן (כמו למשל בני זוג למינהם). זהו כתבתי ולחצתי על "שלח" מכאן והלאה... לימור.

moon light boy

New member
שלום לך לימור וברוכה הבאה!!!

גם אני מרגיש כמוך..גם אני לא ממש זוכר את ההורים שלי ביחד.. ואצלי דווקא אבא הוא זה שהיה ישן בחדר אורחים..והאמת..אולי כל הסיפור הזה של הגירושין באמת היה משהו טוב, אבל אני לא יכול לשפוט את זה.. כי אני לא זוכר משהו אחר, ההורים שלי גרושים מאז שאני זוכר את עצמי, אין לי ממש זכרונות מלפני גיל 4, החיים שלי צמחו אל תוך הגירושין. אני מקווה שתמשיכי להכנס לפורום.. וגם תלחצי על שלח מידי פעם.. רון-רון

ש ק ד ב ת

New member
../images/Emo39.gifללימור חברת הפורום החדשה../images/Emo39.gif

ברוכה הבאה,לימור... הפורום שלנו הוא לא חבורה סגורה. בפירוש לא. כל הזמן מצטרפים אנשים חדשים, והמשפחה המקסימה שלנו הולכת וגודלת, וכל חבר פורום חדש מתקבל ישר ל"חבורה". אין פה עניין של "מקובלים" ו"לא מקובלים", או סנוביות.. למעשה האנשים פה אנשים פתוחים, חמים, נהדרים וקסומים, שלא ישאירו חבר פורום חדש בודד וגלמוד.. אין סכנה של "אי-השתלבות", או התעלמות, או כל עניין אחר שיגרום למישהו אי נעימות. ההסתגלות בפורום הדרגתית, כי כל אחד משתלב בחברה חדשה, עד כמה שהיא נחמדה, בצורה שונה. שכל אחד יבחר לו איך להסתגל. מבחינת המנהלים נעשה הכל כדי שהאווירה בפורום תשאר נחמדה ואף אחד לא ירגיש ´בצד´. ואם יש בעייה כלשהי- לפנות במסרים האישיים. מקווה שההתאקלמות שלך תהיה מהירה..
שקד

Silviya Bamper

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif

מכל ההודעות שקראתי התרשמתי ממש לטובה אתם אכן נשמעים ממש מקסימים... תודה לימור

למעלה