שלום לכולם!!!!

• פותח הנושא amiz2
  • פורסם בתאריך

amiz2

New member
שלום לכולם!!!!

שלום, אני חדש פה למעשה נרשמתי רק היום..אני צריך עצה בחיים לא ביקשתי מאף אחד בגלוי לכן אני עושה את זה בדרך וירטואלית הסיפור שלי מתחיל לפני כמעט שנתיים פגשתי בחורה וניהנו חברים לפנייה לא באמת אהבתי מישהי הייתי אם המון בנות אבל זה היה סתם לסטוץ ללילה משהו חד פעמי אבל כשפגשתי את הבחורה ההיא כאילו נפתח לי משהו בלב אני באמת באמת התאהבתי בה כל יום הייתי קם בבוקר רק כדי לראות אותה וגם ממה שהיא הייתה אומרת לי היא אהבה אותי היינו ביחד חודשיים ואני כמו טמבל הלכתי ובגדתי בה היא גילתה את זה ואמרה שנקח הפסקה היינו חודש בהפסקה ואז חזרנו ואחרי חודש היא נפרדה ממני לטענתה היא לא יכלה לסמוך עליי יותר ופחדה שאני יבגוד בה שוב אחרי כמה זמן שהיא נפרדה ממני ניהיה לה חבר באותה תקופה עוד היינו מדברים פה ושם במסנג'ר אחרי חודש שהיא הייתה אם החבר שלה היא נפרדה ממנו והייתה אומרת לחברות שלה שהיא נפרדה ממנו בגללי כי עדיין אוהבת אותי ומחכה שאני יבוא ויגיד לה שגם אני אוהב אותה וניהיה ביחד ואני כמו טמבל לא באתי ולא אמרתי לה כלום חיכיתי שהיא תבוא...זה לא קרה היא והחבר שלה חזרו מאז עברו כמעט שנה וחצי הם כבר ביחד היא התאהבה בו וממה שאני שומע הוא מתנהג אלייה מגעיל ביותר משפיל אותה והיא רצה אחריו זה הורג אותי !!! אני נשארתי פגוע ולבד אחרייה היו לי גם בנות אבל לא הייתי יכול להיות איתם הרבה זמן רק בגללה אני עדיין אוהב אותה למרות שעברה שנה וחצי אני אוהב אותה כמו אז אבל כבר שנה אנחנו לא בקשר אני רואה אותה לפעמים בקניון ואנחנו עוברים אחד ליד השני כמו זרים ..אני עדיין חושב עלייה ובמשך כל התקופה שהיא איתו אני רק סובל זה גיהנום שאני עובר כל יום המחשבות רק עלייה לא עוזבות אותי...אני יודע שיצאתי מניאק ואני יודע שבגדתי בה אבל אני אוהב אותה אני גם יודע שאין לי סיכוי איתה עבר יותר מדי זמן וכנראה היא באמת אוהבת אותו את החבר הזה שלה...רק אם אתם תוכלו לתת לי עצה איך לשכוח אותה מה לעשות אני פשוט משתגע!!

../images/Emo140.gifהיי AMIZ2

מה הייה בה ובקשר ביניכם, שגרם למשהו בלב להיפתח? מה הביא לכך שבחרת לבגוד אחרי חודשיים? אני אשמח אם תענה כך שנוכל להבין טוב יותר את מה שאתה מרגיש היום.

למעלה