שלום לכולם

דומויו

New member
שלום לכולם

אני ברמן באולם אירועים במשך תקופה וחשבתי בזמן האחרון לעבור קורס ברמנים,עד כמה חשוב להטוטי בר? בקשר לקורס רגיל יש לי זיכרון טוב אבל להטוטי בר זה 2 ידיים שמאליות אצלי,האם השכר משתנה או המקומות בהם מקבלים עובדים? עוד שאלה,מה השכר הממוצא בהם מקבלים ברמנים בבר אקטיבי מועדונים או פאבים? תודה.

דומויו

New member
עוד משהו

אני עובד בבר עם משקאות תוצרת הארץ, סטוק ,84 ויסטי בארון סלקט, וודקה אלסקה, ליקר בננה, גרנדין, פינה קולדה, בלו קראסו ,פיזינג, ערק, וורמט לבן,לא מאמין ששכחתי משהו(למרות שזה אפשרי),איזה קוקטיילים אני יכול להכין מזה,חוץ מפינה קולדה עם גרנדין, סן פרניסקו, ופנתר וורד ? תודה.

nunimon

New member
להטוטי בר- לך לים ופשוט תשחק עם זה.

זה לדעתי גימיק שבתי הספר פיתחו. אם יש לך ידיים שמאליות - הבית ספר לא יתקן לך את זה, אלא רק התרגול, ולתרגל אתה יכול עם חבר על שפת הים. שכר ממוצע משתנה בין מינימום, לכמה מאות שקלים. תלוי בניסיון, ובמקום. לגבי הנושא הבא שהעלת : המלצה אישית מניסיון - פשוט תכין דברים, תטעם, ומה שטעים לך , יהיה טעים ללקוחות. גם אני עבדתי כמעט שנה בבר אקטיבי. עוד שידרוג יכול להיות אם יש לך סאוור ושייקר, פשוט להכין קוקטילי סאוור מכל הבא ליד. וכמובן הקלאסיים: 1. לונג איילנד אייס טי 2. לגונה כחולה 3. ועוד הרבה שתלמד בקורס....
בהצלחה !

יקיר85

New member
אז ככה

קודם כל למען ההגינות אני מדריך פליירינג באחד מהבתי ספר לברמנים קורס פליירינג זה לא חובה בשביל להיות ברמן כבר ראיתי המון ברמנים שלא עשו אותו והם עובדים בסדר גמור זהו קורס העשרה שרק יכול לעזור לך כמו למשל לפתח ביטחון עם הכלים שיש לך בבר בכל העניין של מזיגות, עבודה עם שתי ידיים לעשות כמה פעולות באותו הזמן וכו' מה שיוצא מזה זה עבודה יעילה בבר, לבצע מקסימום פעולות במינימום זמן זה החלק הפרקטי בחלק היותר פאן, זה כמובן למי שאוהב את זה מי שיודע לעשות פליירינג ברמה סבירה + , יכול לתת שואו בבר כיף לראות את זה ובטח שכיף לעשות את זה בבר כשאנשים מסתכלים עליך ונדהמים... בגדול, לא כל מקום מאפשר לעשות פליירינג בבר, אבל אם תיהיה טוב אני לא מאמין שהצ'יף ברמנים/מנהל וכו' לא יסכימו שתעשה... זה רק מוסיף להם ולך מקווה שעזרתי בקטע הזה

למעלה