שלום לכולם!!!

שלום לכולם!!!

אז ככה אני קוראת פה את ההודעות שלכם ופשוט אני חנוקה מדמעות. הסרטן הזה זאת מחלה כ"כ מעצבנת, פתאום היא מופיעה ואפילו לא יודעים. לפני שבועיים בערך גילו לאישתו של אחי שיש לה סרטן. זה התחיל בכלל מזה שהיא השתעלה בטירוף, אח שלי היה במילואים והיא לא יכלה ללכת לרופא כי היא היתה צריכה לטפל בילדים. כשאחי חזר מהמילואים הוא הכריח אותה ללכת לרופאה והרופאה אמרה לה שהיא לא שומעת ריאה אחת ושתלך מייד לבית חולים. בבית החולים עשו צילום וגילו שיש נוזלים בריאה אחת והיא צריכה להתאשפז. היא לא הסכימה וחזרה הביתה באותו היום. רק אחרי יומיים היא חזרה לבית החולים ואז עשו לה CT עם יוד וגילו גידול בריאה ושהנוזלים זה דם. לאחר מכן עשו לה ניתוח וגילו כי יש לה סרטן. בבית החולים בו טופלה אמרו לה שכנראה יהיה בסדר אבל השבוע הם נסעו להדסה ושם אמרו שמצב לא טוב בכלל. אז אלו החיים שלו במשפחה...בשבוע הראשון הילדים שלהם היו אצלנו בבית ועכשיו לא, אבל נראה לי שנעבור דברים קשים בקרוב. אבל אנחנו מקווים לטוב. סופ"ש נעים לכולם סגולה בהירה

MemphisRaines

New member
לא לאבד את התקווה

להביט קדימה גם לקשה ביותר וגם לקל יש בשביל מה לחיות גיסתך לא תרים ידיים בקלות נכון שצפויים לה רגעים לא קלים אבל המטרה היא החיים והיא גדולה מהכל והיא עומדת ממולה המון אהבה
שרון

למעלה