שלום לכולם.

שלום לכולם.

מחפש כתובת אתר להורדת כל הסידרה או חלקה עם תרגום. תודה ענקית מראש למסייעים.

sorority girl

New member
מצטערת אבל הורדות אינן חוקיות

חלק מתקנון הפורום הוא שאסור לשאול על כל הנוגע להורדות הסדרה. מי שרוצה יכול לענות לך בפרטי.

shanistern

New member
שלום לכולם, שאלה לגבי עונות 13 ו-14

היי, אני חדשה כאם ואני צופה ביס הפרק של היום הסתיים בזה שריי נדרס. הוא מת? מה נסגר איתו ועם נילה? קראתי בתקצירים של יס שלוקה עוזב את אבי לדרך חדשה- עוזב עוזב או רק לתקופה? ואיפה אפשר לקרוא ספויילרים של הסדרה? תודה

sorority girl

New member
ברוכה הבאה לפורום!../images/Emo140.gif

את גורלו של ריי אנחנו נדע בעוד כשעה.. לגביי ספויילרים של הסדרה אפשר למצוא באתר IMDB

../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif../images/Emo58.gifלעונות 14 ו 15

ריי לא מת, אבל הוא איבד את 2 רגליו, הוא יוצא מהסדרה ויחזור לביקור בעונה 15, ששם נראה שהוא השלים עם התאונה ואף ממשיך לעסוק ברפואה. לוקה נוסע לטפל באביו החולה בקרואטיה, אבי קורסת תחת העומס של להיות לבד עם הילד והעבודה וחוזרת לשתות, בוגדת בלוקה ומתחרטת על זה. קובץ יחזור ויקח קצת אבל יגלה על הכל ו....(נשאיר לך משהו לחכות לו, לא?). בסוף עונה 14 אנחנו נאבד עוד מישהו (עשו את זה יותר מידי עצוב לטעמי, ממש בכיתי). אם תרצי עוד תגידי.

shanistern

New member
תודה רבה

אשמח לדעת עוד ספויילרים, אם בא לך לכתוב. בטח ייקח עוד הרבה זמן עד שתתחיל עונה 14 בארץ תודה רבה

../images/Emo58.gif לעונות 14 15

בסוף עונה 14 אבי עוזבת את הסדרה
, אני חושבת שזה אחד הפרקים המקסימים ביותר שראיתי, עשו אותו בצורה יפה ומרגשת. היא עוזבת עם לוקה והילד כדי להתחיל מחדש במקום אחר, לוקה ביקש והיא מיד הסכימה. בעונה 15 ג'רי חוזר
אותי זה מאוד שימח, (הוא עזב כדי להשתתף בסדרה "גברים על עצים", שם הוא בעל בר באלסקה, הסדרה בוטלה והוא חזר, יש קטע מצחיק שהם כאילו "יורדים" עליו לגבי הסדרה השנייה.) את מי מאבדים בעונה 15?|ספויילר| את פראט
נורא נורא עצוב, אבל אחיו הקטן הפרמדיק מגיע לעבוד במיון. מוריס יקח את המוות שלו קשה. תיהיה מנהל חדשה לאי אר, קצת רעה, אבל יש סיפור מאחוריה. יש משהו ספציפי שאתם רוצים לדעת?

למעלה