שלום לכולם ...

John36

New member
שלום לכולם ...

איך הנגן המדובר בכללי מה דעתכם? http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=712664 אממ אני בכללי המטרה של המכשיר שאני מחפש זה שישמיע מוזיקה יראה וידאו עם מסך סביר לא ענק שיהיה אפשר לראות סדרות וסרטים בכייף, וגם אופצייה אחרות מגניבות כמו שבזה יש מצלמה ... הקלטה זה גם דבר שיכול לעזור.. מה דעתכם? יש המלצות אחרות אולי ?... המחיר נע בין 200 עד 400 שקל

uriler

New member
זה נגן מדבקה (עיין במאמרי הפורום להסבר)

בתקציב הזה - אין שום סיכוי לנגן שיתן לך מה שאתה מבקש, ואפילו לא קרוב. יותר מזה - אין אף נגן בעל מצלמה נורמלית. עיין במאמרי הפורום שם יש הסבר על כיצד לשאול שאלה - מה אתה מחפש מהנגן (בדיוק), ואולי יוכלו להמליץ לך על דגם נורמלי.

יאיר B

New member
חיקוי של איפוד טאצ'...

אתה רוצה מצלמה - תקנה מצלמה. נגן נועד לנגן מוזיקה. במחיר שאתה מוכן לשלם אני יכול להציע את הסנסא קליפ כנגן סביר בהחלט (אבל ללא וידיאו).

John36

New member
אוקיי מבין

אני חדש פה לא מכיר את החוקים יותר מידי.. פעם הבאה אני יעבור על המאמרים הראשיים.. חיקוי של הטאצ אומר שהוא טוב או לא? אני מעדיף משהו עם וידאו .... נדבר על זה ככה מטרה מוזיקה+וידאו... מכשיר טוב לנסיעות להעביר את הזמן ... עמיד מסך דיי סביר לא קטן ולא גדול מידי ... משהו בינוני .. בסגנון האייריוור.. נפח 2-4 רדיו-הרחבה-עדכון: מעבר לידיעה שלי לא כל כך רלוונטי נראה לי. רוצה מחיר בסיסי לא פונקציונלי יותר מידי שיעשה את העבודה. פומרטים: Mp3 wav wma ... avi mp4 וכו' הרגילים בעיקרון אני יודע שאני מדבר באוויר אבל בכל מקרה אני לא מחפש משהו עד כדי כך ספציפי... מבחינת המחיר אני יכול להתגמש .. הבנתי שמחיר קצת הזוי.. דברו עליי במכשירים בעד 700 שקל גג עם אופצייה לכמה שיותר זול תודה רבה לכולם לילה טוב וברכת שבוע טוב ומבורך

John36

New member
עריכה**

רוצה מכשיר**** בסיסי לא פונקציונלי............

למעלה