שלום לכולם

inbal26

New member
שלום לכולם

שלום רב לכולכם. שמי ענבל ואני בת 26. אני משתתפת פאסיבית בפורום זה כבר הרבה מאוד זמן. רציתי לומר לכולכן שמצאתי במקום זה הרבה אהבה, הבנה, כבוד וחמלה אחד כלפי השני/ה, ולא פעם שאבתי כוחות מחודשים מתשובותיכם הכנות. הסיפור שלי הוא באמת מזערי לעומת הסיפורים הקשים ששמעתי כאן. אנחנו נשואים כבר שנתיים וחצי. אני לקחתי גלולות במשך 8 שנים ברציפות,וברגע שידענו כי אנו רוצים להיכנס להריון הפסקתי לקחתם. עברו חודשיים וחצי ולא קיבלתי (כמובן שבחודשיים האלה קניתי הרבה בדיקות הריון....וכלום). הלכתי לרופא והוא שאל אותי אם אני בהריון, וטענתי שלא, על סמך הבדיקה. הוא נתן לי ארוגסט וטען שכשאני אסיים אותו אני אמורה לקבל. מה שכמובן לא קרה. אמר לי חכי שבוע, שבוע וחצי ועדיין לא קיבלתי. וראה איזה פלא: מסתבר שביום שהוא נתן לי את הארוגסט הייתי כבר בהריון!!! לא היה קץ לשמחתי(לאחר שוידאתי מליון פעם שלקיחת הארוגסט לא תפגע בהריון). בשבוע השישי אפילו שמענו את הדופק. אתן לא יכולות (או שכן) לתאר לעצמכן את עוגמת הנפש וההלם מכך שאין לתינוק דופק. זה שבר את ליבי. כבר התחלנו לתכנן כ"כ הרבה צעדים קדימה ונשארנו עם חור אחד גדול בלב.אני בן אדם מאוד רציונלי, והבנתי שכנראה משהו השתבש והגוף דחה את ההריון,אבל פתאום בלילה הייתי מתעוררת מזיעה ובוכה כמו ילדה קטנה. הרגש פשוט עלה על כל ההגיון והמם אותי.(אתם חושבים שאולי הארגסט גרם להפלה?!) לא מספיק עברנו הפלה, בימים שהייתי בבית גילינו שלבעלי היקר יש טיי-זקס... תארו לכם את המצב הנפשי בו נמצאתי: התחלתי לדמות את הגרוע מכל: שלא נוכל להביא ילדים, שנתחיל לאמץ, ואל תשאלו. לאחר שבועיים שנראו נצח התברר שלי אין והכל בסדר. הסיוט לא נגמר כאן! הרופא טען -אחרי ההפלה תוך 6 שבועות תקבלי!! נו, בטח. 3 חודשים הוא משך אותי באמירה, שאין מה להילחץ והכל יבוא על מקומו. אבל אני בינתיים לא מקבלת. כמה כסף שאני הוצאתי על בדיקות הריון. והאכזבה- כל פעם מחדש. בנוסף, כל השינויים ההורמונליים, הפצעים בפנים שמעולם לא היו לי, עכשיו כ"כ מגרדים, כאבי בטן, עייפות. לבסוף הוא הסכים לתת לי פרוגיליוטון וסוף סוף הגיעה הישועה. אחרי 28 ימים קיבלתי מחזור!!! איזה כיף, איזו הקלה! עכשיו אנחנו רוצים להתחיל מחדש. את הדירבון לכתוב קיבלתי משאלתה של הדס לגבי המחזור, ומתשובותיהן של תמי ושל יעל של אודי. כמוכן, גם אני התחלתי לחשוב שהכל כבר "נדפק" אצלי במערכות, ואתן מהוות בשבילי מקור עדוד. תמי, האם נכנסת להריון בחודש בו לקחת כדורים להסדרת מחזור? איך את מרגישה עכשיו עם ההריון, את לא פחדת מכל דבר, מכל בדיקה? אני מרגישה שכבר ייגעתי אתכן/ם. אני לא מבינה מה קרה לי, כאילו הברז שהיה סגור חזק והרמטי במשך 8 חודשים נפתח לרווחה... שוב, סליחה על הנאום הארוך ותודה על הקשבתכם. ענבל

hadas155

New member
מקווה שהכל יסתדר מהר

היי ענבל, אני אמנם לא יכולה לענות לך על השאלות-אבל אני מאחלת לכם המון המון הצלחה והלוואי שתיכנסו מהר להריון. ובכל מקרה תודה, כי אפשר להגיד שזה די מעודד לדעת מבנות שעברו את זה כבר מה יהיה ולמה לצפות. מקווה לשמוע עדכונים משמחים

e k

New member
ענבל

ברוכה הבאה לפורום העצוב הזה. תמיכה אהבה והבנה אני מצאתי פה בשפע. תזכרי שאנו פה כדי שנשמע כל מה שיש לך בלב אנחנו לא נואמים פה אנחנו מרגישים וגם לך מותר. מקווה שתצליחו במהרה

תמי ס

New member
הי ענבל, תשובות לשאלותייך

אני חוזרת שוב על הדברים שכבר כתבתי להדס. לא קיבלתי את המחזור באופן טבעי לאחר הפסקת ההריון, לכן אחרי קצת למעלה מ- 8 שבועות התחלתי לקחת כדורי ארגסט. גם הם לא השפיעו בתחילה ואת המחזור קיבלתי רק אחרי שבועיים נוספים, כלומר מעל 10 שבועות מאז הגרידה. זה היה המחזור הראשון והאחרון, כלומר שבועיים לאחר מכן הריתי. איך אני מרגישה עם ההריון??? פחד אימים, כל בדיקה היא קריעת ים סוף! אני מתעוררת בלילה (בהנחה שנרדמתי...) עם סיוטים, משחזרת שוב ושוב את בשורת האיוב על המום בהריון הקודם. לפני כל בדיקה אני נתקפת קוצר נשימה ופיק ברכיים... כל שטות הכי קטנה נראית לי כמו סימן מבשר רעות וסוף העולם!. אבל מה, חייבים להמשיך, וחייבים להיות אופטימיים. אז כרגע למשל, אני ביום טוב, יום שבו אני משוכנעת שיהיה בסדר, איני יודעת מדוע אבל היום אני אופטימית מאד, ברור שזה מצב משתנה וברור שאני עלולה להתעורר שוב הלילה בהתקף של חרדה. אבל אני כל כך רוצה ילד נוסף, כל כך רוצה... לילדים קטנים אומרים שאם רוצים משהו מאד מאד חזק, מקבלים אותו...

inbal26

New member
תודה רבה לכולכן על המילים החמות

תמי - תודה על התשובה המפורטת. המשיכי להרגיש טוב בהריון ואני בטוחה שהכל יהיה בסדר!

smd

New member
בהצלחה עם המון הבנה ואהבה

אנו מאחלים לכם להגשעים את היופי שבכם ושתיזכו לצאצא בריא יפה כמו ההורים שלו . ברכה זו באה מהורים לשלושה. מחזיקים אצבעות וממתינים לבשורות טובו. וזה יבוא ללא לחץ בסבלנות ובעיקר באהבה הוא יבוא . ויבוא בריא ויבוא יפה ויבוא...רק שיבוא עם פרח ביד לתת לאמא.

inbal26

New member
הצלחת לרגש אותי

תודה רבה על המילים החמות!!!!!! זה באמת מחמם את הלב, לדעת שיש מי שמקשיב ומי בסוף גם מצליח להביא ילדים, ועוד 3. תהנו כל יום מילדכם שאני בטוחה שהם מקסימיכם כמוכם. אנחנו באמת מנסים לשמור על אופטימיות, למרות שהשאיפה היא להיכנס להריון לפני החגים (הייתי אמורה ללדת בסוף ספטמבר). מי יודע, אולי אנחנו באמת נכנס להריון עוד השנה...

בקושי, אבל מחזיקים מעמד

תקראי את השיחה שהיתה כאן באותו עמוד ביני לבין בנות אחרות שנמצאות עתה בהריון לאחר הפלות, בקשר למצב הרגשי השביר בו אנו מצויות. אז איך מחזיקים מעמד? בקושי אבל מחזיקים. אני למשל משתדלת בימים הקשים יותר והעצבניים יותר לעשות כמה שיותר דברים בשביל לא לחשוב על כל התסריטים הרעים, ולהיות כמה שיותר עייפה בלילה. כי כשאני מתעוררת בלילה, מתחילים הפחדים. מצאתי ששחייה מרגיעה אותי מאוד, אז אני משתדלת ללכת לשחות פעמיים בשבוע. סרטים גם כן מסיחים את דעתי אז לפעמים אחרי שהילדים הולכים לישון אני צופה בסרטים מספריית ה- DVD. כל אחת צריכה להשתדל לעשות מה שעושה לה טוב ומרגיע אותה. אני רק בשבוע 16 ויש לי עוד דרך ארוכה, אבל נקווה שאחרי בדיקת מי שפיר אשתכנע באמת שההריון הזה יעבור בשלום, כי עדיין ההרגשה שלי היא, שממילא ההריון הזה ייגמר רע, אז למה אני צריכה לסחוב כל כך הרבה זמן? בכל מקרה מאחלת לך המון הצלחה, וזכרי שהפלה אחת זה עדיין לא אומר שיש לך בכלל איזושהיא בעיה!

למעלה