שלום לכולם!!

lunatic15

New member
שלום לכולם!!

שלום שלום (כן אני חדשה פה) עכשיו שאלתי היא... העיפרון השחור שלי כול הזמן נמרח או יורד מהר... אתם יכולות אולי להמליץ לי על איזה עיפרון שחור טוב שלא מהר נמרח או יורד?

תקני משהו מחברה מוכרת ויקרה קצת

יותר לי יש של רבלון הוא עלה לי שקל והוא ממש טוב!!! והוא ממש לא נגמר לי יש לי אותו כבר 4 חודשים בערך והוא עוד לא הגיע לאמצע!!! וזה לא שאני שמה אותו פעם בשבוע אני שמה פעמיים שלוש ביום וכמות גדולה

shiraz2

New member
באמת תקני עפרון יותר חזק אבל,

את יכולה גם למרוח קצת מייק אפ מתחת לעיניים, בעדינות, וזה ישמור על העפרון שלא ימרח לך, אבל זה לא יעזור לעפרון להישאר יותר זמן. אני משתמשת בעפרון שחור של פנינה רוזנבלום, הוא נשאר המון זמן, הוא די זול, ואני באמת מרוצה ממנו. מומלץ... דרך אגב..... ברוכה הבאה לפורום!!!! שלך, שירז

lunatic15

New member
ובכן...

יש לי עיפרון שחור גם של פנינה רוזבלום וכן הוא נמרח לי בקלות ומהר נעלם.. וגם יש לי של ג´ה דה נמרח ונעלם...

תאמת! אני קניתי את שלי ב....

אל תכעסו אבל בעיקרון כל העפרונות השחורים שאני קונה בפארמים או בבוטיקים יוקרתיים יורדים מהר או שלא ממש נראים...ממש חלשים, אמא שלי קנתה לי אחד מהשוק...מה שאני בחיים לא אקנה כי אני מאמינה שזה יעשה לי דלקות וכו´...ובלי לדעת השתמשתי ומאז אני קונה רק שם!! הוא לא יורד בכלל...(כאילו מתישהו כן אבל אחרי כמה שעות טובות) והוא לא נמרח.

כל התשובות נכונות

תנסי את שיטת המייק אפ והפודרה מתחת לעפעף התחתון, זה מועיל מאוד. ולגבי קניות ב"שוק"... זה כל כך נכון שזה מעצבן! אני לא ממליצה על זה לאף אחת ובטח לא באופן מקצועי שבו אני חייבת לאפר בחומרים שעברו אישורים של משרד הבריאות והם בדר"כ היפואלרגניים, אבל אני לא שוללת את זה לנשים שמספרות שהן מרוצות מהקניות הפשוטות האלו. מי שלא סובלת מדלקות ואלרגיות אז סבבה לה.

למעלה