שלום לכולם :)

StopThisTrain

New member
שלום לכולם :)

מה שלומכם יוצרי מציאות שכמותכם? בחצי שנה האחרונה נוכחתי לראות את כוחו של הסוד, את הדרך בה אתה מושך לחיים שלך כל דבר שאתה רוצה, כל דבר שאתה מרגיש וחושב עליו. לפני מספר חודשים משכתי לחיי אהבה. זה בא בבום, בהפתעה, ממקום לא צפוי- אך משכתי אותה לחיי. ביקשתי. קיבלתי. רק חבל שכשביקשתי ביקשתי ממקום של יאוש והוספתי הערת סייג "אפילו רק לחודש ימים". ביקשתי. קיבלתי. האהבה טסה לה לארצות הברית, אך אני נשארתי עם האהבה. האהבה הזאת השאירה חלל ריק. יש עצות?

GMjoy

New member
כוח המחשבה - כוח עצום!

אני נוכחתי לגלות הרבה פעמים, וגם אתמול זה קרה ממקום לא צפוי בכלל...! עם כל פעם כזו, אני יותר ויותר מבין ששיחרור מוחלט מכל לחץ מטרידים - הזדמנות ליצור עתיד (וואו יצא לי חרוז
) שיחרור מכל לחץ מטריד - זו ההזדמנות ליצור עתיד הממ.. אהבתי
לחצים הם מיותרים לנו בחיים...צריך להבין את זה. להבין שאנחנו אנרגיה ממקום טוב. StopThisTrain, חווית אהבה למשך חודש ימים? - כמה נהדר! אתה בטוח שזו הייתה אהבה? אפשר לקרוא לזה פשוט משיכה לבחורה הזו...לא? בכל מקרה, לא טוב שנותר חלל ריק אצלך, כי הרי הבחורה הגיע לתת לך שיעור - מה למדת ממנו ? מה אתה לוקח ממנו להמשך החיים ? וגם - הזוגיות לא באה לפצות על חלל ריק...זו לא הפואנטה.

StopThisTrain

New member
אהמ....

בחור. זה היה בחור. וכן גם אני בחור :) זה לא היה חודש רגיל, זה היה אינטנסיבי מאוד. והאם באמת אפשר להתווכח עם מה שהלב מרגיש? האם העובדה שאני חושב על אותו אדם ועל איך הרגשתי כשהייתי איתו יום יום? ללא ספק, למדתי, החכמתי, התחזקתי. יצא מזה המון חיובי. אבל עכשיו משהו חסר. וגם אי אפשר היה לקרוא לזה זוגיות.

GMjoy

New member
אפשר לשאול? זו הפעם הראשונה שלך?

כלומר, לפני זה לא היה לך קשר ומשהו דומה? אני שמח שהחכמת והתחזקת - טוב מאוד! "יצא מזה המון חיובי" - בכלל נהדר! ברור שאי אפשר לקרוא לזה זוגיות - סה"כ חודש. גם אי אפשר לקרוא לזה אהבה - לא חשבת על זה ? אי אפשר להתווכח עם מה שהלב מרגיש, ללא ספק. אבל תראה, בא מישהו, היה לכם חודש ביחד, נהנתם, ניפרדתם. תגיד על זה *תודה* ושנהנת מאוד. הכל קרה לטובה, ואתה צריך להבין את זה. כמו שאמרה לי פעם מנהלת פורום "מסע הנשמות": "כל אדם מגיע אלינו עם שיעור שעלינו ללמוד ממנו. לא כל זוגיות זה לכל החיים...הכל תיקון מול אותו אדם". אז עברת את התיקון מול אותו איש, עכשיו תמלא את החלל באנרגיה טובה. בן זוג או כל גורם חיצוני לא ימלא לך אף פעם את החלל...הוא נועד כדי להצטרף לחוויה :)

יקירתי

אם ביקשת וקיבלת אז מה הבעיה?. עכשיו בקשי שוב!!! בקשי אהבה נהדר וארוכה : ) זכרי שכל דבר קורה לטובה עד כמה שקשה להאמין וזכרי שכל מקרה בחיינו וכל אדם בחיינו בא ללמד אותנו משהו. מה למדת מהמקרה הזה? מהאדם הזה? תחשבי על זה,תפנימי והמשיכי הלאה . מאחלת לך המון המון בהצלחה

סורי על הטעות ><

אני יודעת שישמע נדוש אבל יהיה עוד טוב : ) חייב להיות

גם לי קרתה פשלה כזאת...

לאחרונה היה קשה לי לישון בלילה. לא בגלל מתח או משהו, אלא סתם חוסר יכולת להירדם. אז לפני כמה ימים, כשדיברתי עם אימי בטלפון, היא סיפרה לי על איזה מכר זקן שלה שישן 4 שעות בלילה. ועניתי לה, בתסכול מה, "הלוואי עליי, לישון 4 שעות בלילה". זה היה אחרי איזה יומיים שבקושי הצלחתי לעצום עין, וחשבתי שהקשיש הזה הוא ממש בר-מזל ביחס אליי (בנקודה הזאת, לפחות) ומאז אותו היום אני ישן בדיוק 4 שעות בלילה, כמו ש"ביקשתי". הרי לכם דוגמא קלאסית למשפט של אלברט אינשטיין: "האל סובטילי, אך איננו מרושע". ואני מרשה לעצמי להוסיף שלבורא-עולם גם יש יופי של חוש הומור

GMjoy

New member
../images/Emo6.gif

למי זה לא קרה - לפחות פעם 1 בחיים

למעלה