שלום לכולם...

1ט ל י

New member
שלום לכולם...

אני משתדלת להכנס לפורום הכי הרבה שאני יכולה, אבל לאינטרנט יש ביקוש, ולי אין הרבה זמן פנוי בכדי להלחם. אני עוזרת לאמא שלי בעבודה, היא גננת, והיא מסיימת עכשיו את השנה וצריכה עזרה, ואני ממש טובה עם ילדים. כשאני מגיעה הבייתה אני הולכת לישון לשלוש שעות, ואז בדרך כלל אני נפגשת עם חברות. אני משתדלת להתנהג כמו כל נערה בריאה, אבל משתדלת להמנע מהשמש, וכמובן לוקחת את התרופות שלי כמו שצריך. אפילו התחלתי להתעמל, ואני חייבת לציין שמבחינה נפשית זה עושה פלאים. שתהייה לכולם שבת שלום, שלכם,

gaia20

New member
הי טלי

אכן פעילות גופנית תורמת כל כך הרבה- רק חבל שאני כזאת עצלנית.... אני רואה שאת אישה עסוקה בימים אלו וזה ממש טוב, יש לך תעסוקה ואני מקווה שלא יוצא לך להתעסק בכל מיני מחשבות רעות על הלופוס... שמחה לשמוע שהכל בסדר איתך,

ל3

New member
הי טלוש´

התעמלות עושה פלאים מבחינת שחרור מתחים ולחצים. אני לא עושה התעמלות עכשיו אבל רקדתי 10 שנים ואני יודעת איזו הרגשה טובה זה עושה אז keep it up . כמובן שבמינון הנכון.

1ט ל י

New member
.......?

הכל ממשיך והכל מתקדם. יש לי MRI לעשות בעוד שבוע וחצי, טיול לאילת בעוד יומיים, ותור לראומוטולוג בעוד 4 שבועות. ביינתיים אני עוד לא מטופלת אצל פנימאי, אני גם עוד לא נכת צה"ל, ואפילו לא מוגדרת רשמית חולת לופוס (אפילו שזה די ברור שאני כן). בינתיים פחות או יותר טוב לי כשאני מטפלת בעצמי כמו שצריך. הדבר העיקרי שמפריע לי הוא כאבי הראש הטורדניים שבגללם יעשו לי MRI. יש לי שאלה די חשובה. אני בינתיים מקבלת טיפול ללופוס ממשרד הביטחון, והראומוטולוג רשם במכתב שלו אל משרד הבטחון שאני צריכה מעקב אצל רופא ריאות, ורופא הריאות רשם לי תרופות שלא מקבלים מקופת חולים, והם בגלל האסתמה. משרד הביטחון ימשיך לתת לי הפניות לרופא ריאות ואת התרופות שאני צריכה?

ל3

New member
הי טלוש´

לא כל כך הבנתי משהו. אמרת שאת לא מוגדרת רשמית כחולת לופוס אבל את מקבלת טיפול ? אני שמחה שאת מסתדרת. תזהרי באילת לא להחשף ל
ו
המון. אוהבת, שירי

למעלה