שלום לכולם...

שלום לכולם...

אני מתכוונת לעצב תפאורה להצגה שאולי תעלה באוניברסיטה בקרוב ונתקלתי בכמה בעיות, אבל נתחיל עם העיקרית שבהן- אולי יש לכם מושג: מאיפה משיגים רובה "עוזי"? או רובה דמוי עוזי, אפילו מפלסטיק... (לא רובה צעצוע אלא משהו יותר משכנע) אני אבפר יותר בפרוטרוט בהמשך, בנתיים תחזיקו אצבעות מעכשיו עד יום רביעי בערב- שיאשרו לנו להעלות את ההצגה ויקחו אותנו לפסטיבל בשבועות. הלוואי שהכל יסתדר... אינשאללה, תודה רבה ויום נעים יפעת

אם זה באמת חשוב לך

יש בהמון תיאטראות מחסן תלבושות..ושם יש גם רקוויזיטים. תתקשרי ותבררי.. אפשר להשאיל ולשלם סכום מסויים.. (זה רק אם ההצגה היא חד פעמית במובן הזה שהיא לא הולכת לרוץ המון הצגות) תנסי את בית האופרה..

feyoula

New member
דודי במחסני לב יש גם אביזרים?

אני חושבת שכן... תנסי להתקשר לשם, מה יש להפסיד? חוץ מזה רועי צודק, לתאטראות באמת יש אפשרות לפעמים להשכיר דברים מהמחסנים... היינו עושים את זה בתיכון אני חושבת גם עם בית האופרה אבל לא זוכרת במדויק...

יפה חמוטלטל, הוצאת לי את המילים מהפה...

במחסן לב אכן ישנם גם אביזרים ( וגם מדים מכל התקופות ) ככל הזכור לי היו להם גם כלי נשק שמאפיינים זמנים שונים בארצנו מתקופת הקמתה...מקווה שעדיין יש יפעת - באמת אין לך מה להפסיד, כולה שיחה לבירור ( בהמשך אשלח לך מסר עם הפרטים שלהם ) לגבי תיאטראות...אני לא כ"כ בטוח...אם זה כבר נעשה זה בגלל קשרים שיש עם אחת מאושיות התיאטרון או במקרים מיוחדים עם גופים גדולים ולא עם אנשים פרטיים...אגב, " הבימה " עשו את זה באחד מחגי הפורים אבל זה רק לחג הספציפי. אני אנסה לחשוב על עוד רעיונות בזמן שאת תבררי איתם ומקווה שכולנו נעזור לך למצוא את מבוקשך. לחמוטל כל הכבוד שזכרת ושיתפת
נדבר בשבוע הבא על הרעיון???

feyoula

New member
זה ללא ספק אחד המקומות המומלצים:)

אני כבר לא זוכרקת מה חיפשתי שם, מניחה שהיה קשור ללימודי תיאטרון בתיכון.. בכל מקרה תמיד כשמדברים על תלבושות זה המקום הראשון שעולה לי לראש... איזה כיף לי? פתחתי לי פה זולת לימודים על הדשא בחוץ בשמש. אפילו הוצאתי את הלפטופ עם חוט מאריך... מי אמר שאי אפשר ללמוד בסטייל? :) חח.. כן, בהחלט נדבר:) ראית את המסר?

תודה לכולם על התגובות, אני בהחלט אנסה

אני אתקשר ואבדוק ומקסימום אכין אולי בעצמי משהו... תודה בנתיים!

למעלה