שלום לכולם...

lihi2k

New member
תודה!!!

ואני ממש מצטערת לשמוע על אבא שלך. יש לי גם חברה שההורים שלה גם גרושים ואמא שלה התאבדה לפני כמה חודשים...היא עד עכשיו לא מעקלת את זה (אני גם לא, אני היכרתי את אמא שלה כל-כך טוב...שלא האמנתי שהיא יכולה לעשות דבר כזה).. אבא שלי בחיים לא הביא לי עונש...הוא תמיד היה בסדר איתי...הוא מבין אותי ברגעים קשים

lihi2k

New member
שלום לכולם...

קוראים לי ליהי ואני בת 15 מראשון לציון ההורים שלי גרושים כבר 12 שנים. אני גרה עם אבא שלי ואח שלי. אמא שלי גרה בחולון, היא נשואה+3 בנות (2 תאומות בנות 6, ואחת בת 9) אני אוהבת את אבא שלי כמו שלא אהבתי אף אחד בחיים, הוא עושה בשבילי הכללללל (מבשל, מכבס, מנקה, עושה קניות..) אני פעם בשבוע הולכת לאמא שלי.

ש ק ד ב ת

New member
אהלן ליהי

ברוכה הבאה
ליהי ואוו 12 שנים זה המון זמן.. אף פעם לא הכרתי ילדה שדווקא גרה עם האבא.. איך זה לגור דווקא עם אבא?! זה לא קצת שונה,בכל זאת זה אבא ולא אמא!? שוב ברוכה הבאה לכאן.. שקד

lihi2k

New member
אז ככה...

אני כבר התרגלתי לגור עם אבא שלי...אין לי בעיה עם זה בכלל... זה כיף לגור איתו, הוא בשבילי כמו אבא ואמא. אם אני גרה עכשיו עם אבא שלי אז כנראה שהחליטו שיהיה לי יותר טוב איתו. אבא שלי היה בזמנים הקשים שלי וגם בזמנים הטובים....לעומת אמא שלי שלא הייתה איתי בזמנים הקשים שלי.... היה לי מסיבת סיום (סיימתי חטיבה) לפני שבוע בערך ואמא שלי לא באה... במסיבת סיום (יסודי) היא לא באה...

missundaztood

New member
היי ליהי../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום. אני הגר, כמוך בת להורים גרושים, הורי התגרשו כשהייתי בת 3 ולעומתך אני גרה עם אמי. אני משערת שזה דיי קשה שאימך לא באה למסיבות הסיום וכה´ אבל את צריכה להבין שיש לה משפחה משלה, ילדים שגרים אצלה. בכל זאת את-אם את שומרת איתה על קשר אני חושבת שכדאי לך לשוחח איתה על כך. ד"א אביך נשוי?

lihi2k

New member
היי../images/Emo98.gif

לא, אבא שלי לא נשוי (ודווקא אני שמחה שהוא לא נשוי....איך לי כוח לעוד מישהו בחיים שלי, מישהו שיחליף את אמא שלי....כי אמא יש רק אחת....וגם אבא..)

lihi2k

New member
היי רועי!!!

אין לי קשר ממש טוב עם אמא שלי, למרות שאני רואה אותה פעם בשבוע... אני לא קיבלתי ממנה חיבוק או נשיקה כבר יותר משנתיים, חוץ מפעם אחת שלא הייתי איתה בקשר שנתיים (אין לי מושג למה), ואז ראיתי אותה אחרי שנתיים והיא הביאה לי רק חיבוק ונשיקה קטנה...... לזה לא הייתי קוראת קשר טוב.... יש לי קשר יותר טוב עם הבנות שלה (אחיות חורגות שלי).......עכשיו התחלתי לעשות עליהם ביביסיטר 3 פעמים בשבוע, והן שמחות שאני באה, הן רצות אליי, מחבקות ומנשקות אותי.... אני לא מתביישת להגיד את זה, אבל אני אוהבת אותן יותר מאשר את אמא שלי!

אני מצטער לשמוע ....

העיקר להיות חזקה !!! אולי כדאי לנסות לפתח אפילו קצת את הקשר עם אמא ? אני המון זמן הייתי בקשר ממש גרוע עם אבא שלי ואני ממש לא זוכר / יודע איך הקשר ניהיה יותר טוב... אולי שווה לנסות...

למעלה