שלום לכולם

ran levi

New member
שלום לכולם

אני בחור נכה בן 23 הסובל ממחלת ניוון שרירים מתוך שאיפה להרחיב אופקים רכשתי מכונית מסוג אאודי אולרואד שהוא רכב עם יומרות מובהקות לנסיעות שטח הרכב שלי שבק חיים שלושה חודשים לאחר מסירתו לידיי מאחר ונגרמה תקלה וחול חדר למנוע האוטו זה קרה ביום העצמאות האחרון ומאז אני נאבק ביבואן הרכב שיכיר בתקלה במסגרת האחריות של הרכב היבואן טוען שנסעתי עם הרכב במקומות להם הוא לא מיועד לכן אני מצרף קישור שמסביר את מהותו של הרכב , למה הוא מיועד ומה יבואן הרכב טוען מנגד אני קורה לכל הציבור לעשות חשבון טוב טוב לפני קניית רכב מהיבואן המדובר רגליי נמצאות בידיו כבר שלושה חודשים

ran levi

New member
על כסף קטן יש לכם מה לדבר

אבל על דבר כזה אין תגובה?

yurik48

New member
בכל זאת תגובה

לרן שלום, ההודעה שלך מעוררת בי צער וכעס על מה שיכול לקרות לאדם כמוך. מאידך, אל לך לבוא בטענות למבקרי הפורום מכיוון שלא תמיד יש לכולם פתרון. אני, למשל, איני יכול להכנס לעומק הבעיה מאחר שאיני מבין בנושא. לדעתי, עליך לפנות למומחים בתחום ולקבל מהם חוות דעת מקצועית והנחייה לגבי כדאיות (דהיינו סיכויי זכיה) הפתיחה בהליכים משפטיים. במידה שיתברר לך שיש סיכוי, כדאי שתפנה לעורך דין אשר ינסה תחילה לגרום לכך שהחברה תכיר באחריותה ורק אם תסרב יפנה לבית המשפט. לדעתי, עורך דין טוב עשוי להביא לך שתקבל פיצוי הולם על הנזק שנגרם בתחומי איכות החיים שלך, ההוצאה הכספית ועוגמת הנפש. שיהיה בהצלחה ואנא עדכן אם תהיה התפתחות.

Princess14

New member
הצעה

שלום רן לוי! אני מציע לך לוודא שבידיך מפרט הרכב, כתב האחריות, הדיאגנוזה של המוסך שבדק את הרכב ומכתב מהחברה בו היא מתכחשת לאחריותה, ואף מנמקת אותה. עם נתונים אלה תוכל לפנות למשרד התחבורה, אירגוני צרכנים, מומחה לרכב מוסמך שיתן לך חות דעת התומכת בעמדתך (ושיהיה מספיק חזק מול אלה של היבואן! וגם מוכן לבוא להעיד בבית משפט) ועורך דין טוב לניהול "קדם תביעה" או בוררות. רק תקח בחשבון שמה שמהר, בדרך כלל יותר יקר... אגב, הרכב בנתיים תוקן?

למעלה