שלום לכולם

שלום לכולם

הבן שלי כבר מעל שנה בדיאטה עם כל התוספים . בזמנו אתרו אצלו וגם אצל בתי ג'יארדיה למבליה. הם קיבלו טיפול צמחי אך עד היום מצב המעיים לא טוב. היציאות עדיין רכות מאד ולעתים רבות מדי שלשולים דחינו את נושא הקילציה עד שמצב המעיים ישתפר אך הוא לא משתפר והמתוק מתקרב לגיל 4 . החלטנו להתחיל קילציה בדרך שתעודד במידה הכי פחותה צמיחת שמרים וחיידקים לא רצויים במעיים. שמעתי שיש dmsa בקרם. האם מישהו ניסה או יודע איפה ניתן להשיג? וגם היכן קונים dmps בנרות במינון נמוך ואשמח לשמוע מנסיון הורים שניסו את כל האפשרויות .כמובן שאעשה זאת בליווי רפואי. תודה רבה ענת

razgalili

New member
בהחלט כדאי להתחיל קילציה

אבל לשים לב טוב שאין התדרדרות במצב המעיים. לא ממליץ על DMSA בקרם. ניסינו את זה וזה לא היה משהו. עדיף DMPS בנרות או אוראלי. אנחנו ראינו התקדמות יפה בעקבות הקילציה עם הDMPS גם בנרות וגם אוראלי.

מצב המעיים גרוע

אין אף פעם יציאות נורמאליות. הן מתנדנדות בין רכות לשלשולים. עכשיו כנראה התפרצה גם קנדידה כי הוא נהיה הרבה יותר היפר וצוחק צחוק בלתי נשלט ולא קשור לכלום. לגבי הקרם- אתה יכול לפרט? זה לא השפיע או שגרם לבעיות? הזמנתי את האותי'ה - האם ניתן לשלב אותו עם הdmps? איפה אפשר לקנות dmps ? לא מסוכן להתחיל עם dmps? רצינו להתחיל עם dmsa מכיוון שהוא לא חודר מוח על מנת לנקות קודם את הגוף מהמתכות. מה לגבי dmps בקרם? מה דעתכם עליו? האם האוראלי לא בעייתי למעיים במצב כזה? בטח יהיה בעייתי להרגיל אותו לנרות מישהו יכול לשלוח לי את הטלפון של זה שמכין נרות? סליחה על הפגזת השאלות ותודה רבה

לא נראה לי נכון להתחיל קילציה במצב מעיים כזה

היי, נראה לי מאד גרוע להתחיל קילאציה עם כל חומר כשהמעיים במצב כזה. ולהתחיל עם DMPS זה הכי גרוע, כי הוא מוציא 6-7 יחידות של אבץ על כל יחידת כספית וגם אם עופרת יוצאת, היא תוציא הרבה אבץ. את לא יכולה לתסף במספיק אבץ אם המעיים במצב כזה ובמיחד אם יש התפרצות קנדידה. גשי לטיפול אצל מי שעוזר לך בפרוטוקול, ואם את רוצה להתייעץ עם רופא אמריקאי, דר' קלמן מגיע לישראל השבוע לביקור וטיפולים. צרי עימי קשר. אפרסם בהודעה נפרדת, בברכה, תלמה.

razgalili

New member
אם יש התפרצות של קנדידה

אסור לעשות קילציה אוראלית. נרות כן יכולים לעבוד אבל בהחלט לא כדאי. מעיים במצב כזה ניתן לשפר במעט על ידי טיפול אגרסיבי בתרופות או בעשבים (שהם תרופות לכל דבר וענין, רק שנותנים אותם סוג שונה של מטפלים) חובה לבצע טיפולים כאלה תחת השגחה של בעל נסיון. הבעיה עם הקרם היא שאי אפשר לווסת את הכמות המדויקת שנכנסת לגוף, וזאת מתוך הנחה שהקרם עובד. אין דיווח אמין על קרם שעובד טוב. DMPS וDMSA לא חודרים למוח. DMPS הוא מסיבות שונות בטוח בהרבה מDMSA וקל יותר לשימוש. יותר קל להשיג ולטפל בDMSA שיש אישור רפואי לטפל בו בילדים בארצות הבריות ובארץ. שני החומרים בטוחים לשימוש במידה רבה, אם הטיפול נעשה בפרוטוקול נכון.

תודה רבה רז

לצערי אין שיפור במצב המעיים לאחר שנה של טיפול בצמחים. לא רצינו לתת תרופות רגילות כי הן על בסיס אנטיביוטי

למעלה