שלום לכולם.. אני גוטה ! סינגל,גברבר..ו..זהו מקווה שיש מקום כאן לעוד אחד. חן חן וערב מקסים לכולם..
ג גווטה New member 2/7/02 #1 שלום לכולם.. אני גוטה ! סינגל,גברבר..ו..זהו מקווה שיש מקום כאן לעוד אחד. חן חן וערב מקסים לכולם..
R r i p l y New member 2/7/02 #3 באתי להציל את המצב...../images/Emo6.gif שלום איזה כיף שבאת! אני רואה שאתמול ב12 בלילה כבר היה כיבוי אורות...ולא ידענו ... אולי משלימים פה שעות שינה עכשיו שהמונדיאל מאחורינו...והמבחנים בפתח "ומה לא"...
באתי להציל את המצב...../images/Emo6.gif שלום איזה כיף שבאת! אני רואה שאתמול ב12 בלילה כבר היה כיבוי אורות...ולא ידענו ... אולי משלימים פה שעות שינה עכשיו שהמונדיאל מאחורינו...והמבחנים בפתח "ומה לא"...
V voguemaster New member 2/7/02 #5 ממתי את רואה מונדיאל ? ../images/Emo6.gif יעלי, יש בך אספקטים מסתוריים שלא הכרתי! לא טוב.... נדאג לתקן את העניין
ממתי את רואה מונדיאל ? ../images/Emo6.gif יעלי, יש בך אספקטים מסתוריים שלא הכרתי! לא טוב.... נדאג לתקן את העניין
R r i p l y New member 3/7/02 #9 אני לא דיברתי על עצמי.... אני לא ממש ראיתי מונדיאל.... חשבתי שאחרים ראו... לא הבנת....
ג גווטה New member 2/7/02 #6 איזה כיף |הדגש| שאת|סדגש| באת.. מונדיאל??? פחחחחחחחחחחחחחחחחחח..... א.המונדיאל היה בבוקר/צהריים. ב.יש ווימבלדון וזה לא פחות מעניין. ג.כולם כבר סיימו ת´סימסטר והתחילו להשתולל. ד.על מי את עובדת????? עכשיו ספרי..איך עבר עלייך הלילה??? גוטה.
איזה כיף |הדגש| שאת|סדגש| באת.. מונדיאל??? פחחחחחחחחחחחחחחחחחח..... א.המונדיאל היה בבוקר/צהריים. ב.יש ווימבלדון וזה לא פחות מעניין. ג.כולם כבר סיימו ת´סימסטר והתחילו להשתולל. ד.על מי את עובדת????? עכשיו ספרי..איך עבר עלייך הלילה??? גוטה.
ל ליאן. New member 2/7/02 #4 השטיח האדום בניקוי יבש כרגע... ../images/Emo3.gif אבל יש מספיק מקום לכוווווווווווווווולם וולקאם!
ג גווטה New member 2/7/02 #7 לא נוח על השטיח..../images/Emo3.gif אבל ממש תודה על קבלת הפנים החמה עכשיו גם כאן חם.. אגב,סחטיין על התמונה ´הסוכנת ליאן´ לרגע הייתי בטוח שראיתי אותך משחקת בניקיטה עכשיו ברצינות.. נעים מאוד, גוטה.
לא נוח על השטיח..../images/Emo3.gif אבל ממש תודה על קבלת הפנים החמה עכשיו גם כאן חם.. אגב,סחטיין על התמונה ´הסוכנת ליאן´ לרגע הייתי בטוח שראיתי אותך משחקת בניקיטה עכשיו ברצינות.. נעים מאוד, גוטה.