שלום לכולם אהלן אהלן יש מקום לעוד פנוי?????????
ל ליאן. New member 2/7/02 #2 יש עוד טיפ´לה מקום... רגע...... מצטופפים... עוד קצת..... עוד קצת.......... נו.... בטן בפנים כולם!!!! יייאלללה כנס מהר מהר...
יש עוד טיפ´לה מקום... רגע...... מצטופפים... עוד קצת..... עוד קצת.......... נו.... בטן בפנים כולם!!!! יייאלללה כנס מהר מהר...
R rotem210 New member 2/7/02 #3 איזה כיף אני מקווה שכולם נושמים בסדר והבטן לא לוחצת כל כך אחרי ההצטופפות בכל אופן אני שמח להצטרף תודה לכולם
איזה כיף אני מקווה שכולם נושמים בסדר והבטן לא לוחצת כל כך אחרי ההצטופפות בכל אופן אני שמח להצטרף תודה לכולם
R rotem210 New member 3/7/02 #4 דרך אגב למה כל כך קשה בעולם הסינגלס???????????? מדכא זה כמו הצד האפל במלחמת הכוכבים
R r i p l y New member 3/7/02 #7 ..אתה לא הקשבת בשיעור!!../images/Emo2.gif../images/Emo8.gif נו באמת ממך אני לא מצפה לכאלו שאלות... השאלה נשאלה! מדסקסים על תורת הסינגליזם תסתכל כמה הודעות למטה והנה לך.. ההוכחה... ובוקר טוב
..אתה לא הקשבת בשיעור!!../images/Emo2.gif../images/Emo8.gif נו באמת ממך אני לא מצפה לכאלו שאלות... השאלה נשאלה! מדסקסים על תורת הסינגליזם תסתכל כמה הודעות למטה והנה לך.. ההוכחה... ובוקר טוב
R rotem2 1 0 New member 3/7/02 #8 בוקר טוב ומלא אהבה../images/Emo23.gif אני מצטער על השאלה להבא אני אעיין בהודעות הקודמות ותודה רבה על הכל
בוקר טוב ומלא אהבה../images/Emo23.gif אני מצטער על השאלה להבא אני אעיין בהודעות הקודמות ותודה רבה על הכל