שלום לכולם!!!

שלום לכולם!!!

מה שלומכם? אני בתקופת מבחנים אז אין לי הרבה לספר אבל חשבתי לעודד את כולם מהחום הגדול בסרטון קצר... מי מתכוון להגיע לכנס טיפול בתיאטרון בובות? אני אשמח לפגוש אנשים מכאן "על אמת" וגם בהצגות (אם יצא לי להגיע אליהן לפסטיבל.... הלוואי...) מקווה שלא נזלתם ושאתם בחדר עם מזגן, אמרו שיהיה קריר הלילה (כן בטח, אמצע יוני...)
יום מופלא

חבוביתתתתתתתתתתת, לאן נעלמת? באמת..

לא יפה!!! ככה עושים יפעת? מרגילים אותנו ל " פינה של חבובית " ולפתע נמוגים? משאירים אותנו חסרי אונים??? בקריז?????? כל יום נכנסים בתקווה, אולי היום?! ובסוף נוחלים אכזבה
עם כל הכבוד למבחנים - משפחה קודמת לכל
אבל מאחר ויש לי לב רך , סלחן וטוב ובהתחשב שאת כנראה ממש תשושה אם כתבת באמצע חודש יולי " אמצע יוני " *ראי סוגריים בהודעתך אז אני מוכן להתעלם מזה ולצפות לפינותיך הבאות עלינו לטובה. מקווה שתתאמצי ותגיעי בכל זאת לחגיגה שלנו - הפסטיבל!!!!!!!!!!!!!! אני לא אהיה בכנס לא מהסיבה שאני לא עוסק בתחום זה ( אני מתענין בהמון תחומים ) אלא רק מסיבה כלכלית האמיני לי שאם היה לי מספיק
לא היה כנס \ אירוע\ סרט\ הרצאה\ הצגה או מופע שהייתי מחמיץ. בבית אני כל הזמן עם מזגן, בסלון ובחדר השינה ועדיין חם ליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי הבעיה היא כשיוצאים מהבית
ואם סוחבים אז בכלל... שיהיה שבוע מופלא, קסום וקריר ככל האפשר

חחחחחחח...

כניראה שאצלי בלוח השנה עדיין היה רשום יולי כשכתבתי את זה... והאמת שבאמת הייתי עייפה טילים- למדתי למבחן על הרנסאנס (זוועות!)... שבוע מצויין גם לך! -אני הגעתי למסקנה שקיץ=זיעה=איכס=חייבים מזגן(בעיקר חמוסים)! וכדאי שלא נצא יותר מידי מהבית אם אנחנו מתכוונים לשרוד אותו...
המלצה על סרט לימים בתוך הבית: "מילק". נ.ב:
אולי פספסתי קצת- אבל אבישג- מזל טוב!

למעלה