שלום לכולם

avif6

New member
שלום לכולם

מזמן לא כתבתי אך אני קורא כל הזמן ומזדהה עם כל מה שאתם חושבים. ישנם מצבים אבסורדים שבהם אנו נתקלים ואותם ציינו מספר כותבים כמו אריאן ושרון אשר עוברים גם עלי וקשה מאוד איתם. אנשים פוגשים אותי גם חברים קרובים ואף משפחה וכששואלים מה נשמע הם מצפים שאומר שהכל בסדר. אני עונה הכל בסדר לאנשים שלא קרובים אלי אך לאנשים קרובים אני עונה שיש ימים גרועים ויש ימים גרועים יותר ואני מרגיש כי בתשובה זו אני כאילו פוגע בהם. יש מקרים שאפילו עונים לי דיי ,כאילו צא מזה כבר ואיך אני מסוגל לצאת כבר מתחושות קשות של אובדן ילדה יקרה ואהובה. לא אצא מזה לעולם. אני מנסה לצוף על פני המים וללמוד איכשהו איך לחיות עם המצב שנפל עלינו אך לעולם לא אצא מזה. אני יודע שעלי ללבוש מסיכה אך קשה לי במיוחד עם קרובים לשקר ולהגיד שהכל בסדר ( כאילו שאני צריך לרצות אותם!!!!- הרי הנפגע העיקרי ממצב זה הוא אני ועלי להתמודד עם החיים הקשים שנפלו עלי ועל אשתי) אך לא נעים לי לשקר ורואים זאת על הפנים שלי ומצב הרוח שלי. לאחרונה היו במשפחתי מס' ארועי שמחה ויש עוד בחודשיים הקרובים. מצפים מאיתנו שנבוא אך אין לי כל חשק לבוא ואוי ואבוי לי עם לא נגיע כי זה מעליב. דודה אף אמרה לי תגיעו תשתתפו בשמחת אחרים ותשמחו אותם בזה שתכבדו אותם בנוחכותכם. מצד אחד עלי להגיע כי אם לא אגיע אז יעלבו. מצד שני אם אתה מגיע תהיה שמח ולא עצוב כי יש שמחה לאחרים ורוצים שתשמח אך איני יכול לשמוח. בקיצור תגיע כי אין לך ברירה ותשמח בכח כי גם אין לך ברירה . וההבנה של כולם בשיאה- הלו מישהו שומע איבדתי את היקר לי מכל- הילדה שהייתי מוכן להחליף את סיבלה ומצבה בשנייה ללא היסוס ועלי לשמוח???? בקיצור כולנו הפכנו לשחקנים בתיאטרון אבסורדי וההתמודדות הינה ברמה יום יומית. יעלי יקרה שלי - לך אני כותב ויודע אני כי את רואה שומעת ויודעת שאבא אוהב אותך הכי בעולם. את נצורה בלבי ובנשמתי לכל מקום בו אלך ובכל דבר אשר אעשה . לך נתון לבי ואת חלק בלתי נפרד מרוח חיי ונשמתי.

eaz1514

New member
../images/Emo7.gif מי שמכיר אותי יודע שאני לא בוכה

המשפט האחרון שלך גרם לי לדמוע. גם אני אוהבת לכתוב לרונן למרות שאני יודעת שלא צריך הוא בתוכי ויודע כל מה שעובר עלי. הרבה פעמים אנ מרגישה יד מכוונת, פתרון לבעיה שלא ראיתי קודם, תשובה להתלבטות. רק פה אני יכולה לספר בלי שישלחו אותי להסתכלות ! אילנה, אמא של רונן

avif6

New member
זה בהחלט נוררמלי

גם אני מרגיש לפעמים שיש יד מכוונת אני לעיתים אף מתייעץ עם יעל ובמצבים מסויימים שבהם אני מצליח אני אף אומר ליעל תודה וזה בזכותך ולמענך. תודה על התמיכה יעל ורונן היקרים שלנו היו גיבורים בעל כורחם ועברו מסלולו ייסורים דומה מאוד במאבקם. המון כח ותודה על העידוד

דליה ח

New member
אבי, אתה ממש לא חייב לאף אחד שום דבר...

אתה כנראה רגיש מידי, וחושב שאתה צריך לרצות את הדודה פה והדוד שם. סליחה על שאני קצת מתקוממת. אתה לא בתיאטרון ולא חייב לשחק את המשחק שמצפים ממך. אני מבינה מה אתה עובר,הלחץ מבני המשפחה, שבסופו של דבר הכוונות שלהם טובות, אבל לא יכולים להכנס לנעליים שלך, ולהרגיש מה שאתה מרגיש. זה עובר על כולנו , וזה עלול לעלות בבריאות. מי משלא מבין, יש לו בעיה, אבל הבעיה שלך גדולה לעין ערוך. גם כך ביום יום אנחנו נאלצים לשחק מול כאלה שבכלל לא מכירים אותנו. תדאג לעצמך ולמשפחה הפרטית שלך, כל השאר יחכו... הפניה שלך ליעלי מרעידה את כל הסיפים, גם אני שחשבתי שכבר כלו דמעותי, לא עמדתי בזה. מקווה שלא הייתי בוטה, הפעם הכל יצא לי ממש מהבטן.......................דליה

חיה אש

New member
אבי ...../images/Emo201.gif

אני פוטרת את השואלים ...ב "...משתדלים..." או כמו שאתה אומר לרחוקים יותר "בסדר " מעצבן אותי כששואלים אותי , ואני יודעת שלא בכוונה , "הכל טוב?" ....ואז אני עונה מצויין.......... לגבי שמחות וארועים אני לא הולכת . אני פשוט אומרת לא וזהו או פשוט לא מגיעה ומי שיש לו בעיה עם זה שיתמודד איתה אני לא הולכת..שמתי לב שבתקופה האחרונה אני בהחלט עושה מה שאני רוצה ולא חושבת על לרצות אחרים . מרגש מאוד מה שכתבת ליעלי...ותעשה מה שאתה חושב שנכון עבורך ועבור המשפחה המצומצמת שלך.

avif6

New member
דליה יקרה

ממש לא היית בוטה ודיברת מהבטן כי כנראה זה עובר גם עלייך בהתמודדות היומיומית. למרות שאין לי כל כך ברירה ואני דיי חייב להגיע לארועים אלה, המילים שלך חיזקו אותי וביטאו בדיוק מה שאני מרגיש

אבי יקר, נגעת בנקודה כואבת

ומשותפת לכולנו. נכון, יש לפעמים צורך ללבוש את המסיכה כי הרי לא לכל אחד אתה תעמוד ותסביר בפרטי פרטים מה אתה מרגיש. אז אומרים בסדר.... והכל טוב.... וממשיכים הלאה ואתה יודע בתוכך מה אתה מרגיש וזה שלך בלבד. אל תרגיש עם זה רע, גם אלה ששואלים לא תמיד רוצים לדעת בדיוק מה אתה מרגיש. לגבי אירועים, יש כאלה שאני מרגישה צורך ללכת אז אני עושה זאת על מנת להשתתף בשמחה שלהם, מראה נוכחות ובדרך כלל הולכת אחרי זמן קצר. יש כאלה יותר כואבים ויש כאלה פחות. אני חושבת על זה שאם אני אסגור את העולם בחוץ בסוף אשאר בחוץ בלי אף אחד. אז עושים את הבחירות של מה חשוב לנו לעשות ועושים, גם אם זה קשה באותו רגע. הדברים שכתבת ליעלי מרגשים מאין כמוהם ואני בטוחה שאתה המלאך השומר שלה לא פחות ממנה.

ariane

New member
קודם כל לא חייב כלום לאף אחד

כי נהוג שעד ההזכרה לא מגיעים לשום ארועים לא חתונה,לא ברית ולא כלום. אז כך שיש את התירוץ ה"דתי" ואף אחד לא יכול להגיד כלום על זה. לי יש חברה מאוד טובה שילדה, למחרת של לידתה כבר ביקרתי אותה בבית החולים, ואחר כך גם ביקרתי אותה בבית. היא עושה אירוע בעוד 10 ימים אבל מראש ביקשתי ממנה סליחה על זה שלא אבוא קודם כל כי לא עברה שנה אבל בעיקר כי לא בטוחה שאוכל לעמוד בזה, ללכת לשמוח עם כל מיני אנשים ובליבי ליבכות אמרתי לה שלא בטוחה שנפשית אוכל לעמוד בזה... והיא מאוד הבינה אותי, בכלל לא נפגעה. אני חושבת שאנשים שבאמת יכפת להם ממך יבינו אותך ואם אלה שלא מבינים סליחה אבל אני לא הייתי מתחשבת בהם כל כך. איתך

שרון123

New member
מבינה אותך כל כך אבי יקר

אני ממש לא מכריחה את עצמי ללכת לאירועים שלא מתאימים לי. גם עכשיו, שנתיים אחרי. לא מגיעה, ולא מכריחה את עצמי לשמוח.ניסיתי ללכת לבת מצווה של בת של דוד קרוב מאד, והרגשתי שאני מתפרקת. מאז אני אפילו לא מנסה. אפילו ליום ההולדת של האחיינית האהובה שלי לא הלכתי. זה קשה מידי...

למעלה