שלום לכולם

שלום לכולם

אני חדש פה בפורום, שמי נועם ואני מאוד אוהב את מאיר אריאל האיש והאגדה. לאחרונה, אני מחפש קטע שלו שנקרא "בוא לפטרה" מתוך הDVD של ההופעה שלו. אם למישהו יש קישור לקטע הזה אשמח מאוד ואם אתם לא מכירים את הקטע הזה אני ממליץ בחום

משמרותי

New member
ברוך הבא נועם ../images/Emo6.gif

זהו באמת קטע מדהים,שמאד מאפיין את מאיר. עד כמה שאני מבין כבר "חרשת" את הרשת ולא מצאת... ולכן אני ממליץ בחום שפשוט תשיג את הדיסק הנפלא הזה,בבית אריאל.

מצד אחד אתה צודק, מצד שני אני תפרן :)

חברי היקר ומשמרותי נהדר שכמוך, יש לי כמה שריטות בחיים אחת מהן היא שאני מורה ולכן משכורתי ממש לא גבוהה השנייה היא שאני ממש מעופף וכבר קניתי יותר מפעם אחת את הדיסק הזה והוא אבד לי. לתפיסתי, אם קניתי דיסק מקורי והוא אבד לי הרי שאני רשאי לנסות להשיגו בדרך פיראטית מכיוון שכבר שילמתי עליו את המחיר מה דעתך בעניין באופן עקרוני מענייין אותי? :) מעבר לזה, כנראה שאם לא אמצא את הקטע אז מאוד בקרוב אצטרך להקדיש ממון לקניית הDVD בפעם השלישית בחיי

משמרותי

New member
שריטות חיוביות

גם מורה וגם מאיר... שיהיה לך בהצלחה בניסיון השלישי. אינני חושב שניתן להשיגו בדרך פיראטית,אבל לך תדע... כמובן שכאן איננו כל כך אוהבי הפירטיות בכל הקשור למוצרים המקוריים,אבל לך אישית,מוותר מראש העיקר שתשמור על הנכס!

למעלה