שלום לכולם.

ב ו ק ס

New member
שלום לכולם.

אני יודעת שזו שאלה מעצבנת, אבל באמת שניסיתי למצוא את זה לבד והסתכלתי בקישורים ששמתם כאן באתר, ולא מצאתי. אז כן, רציתי לדעת אם יש חנות (שלא נמצאת בחולון) שמוכרת כל מיני חומרים כדי לבנות בובות כמו ספוג ודברים כאלו, כי בחנויות אומנות רגילות לרוב אין ממש כלום. אני מבינה שהשאלה מעצבנת ואני מתנצלת מראש.

שלום גם לך...בוקס../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif...

קודם כל ברוכה הבאה למשפחת הבובים והבובות שלנו
אצלנו כל השאלות חשובות ואין צורך או סיבה להתנצל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ספוג תוכלי למצוא בכל רפדייה או מפעל מיזרונים באזור מגורייך ( בת"א יש באזור דרום ת"א ) בחלקם תוכלי לקנות גוש או מזרן ספוג וחלקם שמחים להעניק שאריות ספוגים, בדים, קפיצים במחירים נמוכים ומצחיקים ויש כאלה שאפילו נותנים שקי שאריות כאלה בחינם
מאחר ולא פרטת בדיוק איזה עוד חומרים את מחפשת קצת קשה לי לעזור...יש כ"כ הרבה חומרים אם תוכלי לפרט למה עוד את זקוקה ולהוסיף באיזה איזור את ( אמרת חולון לא, אז איפה כן נוח לך? ) אני ושאר החברים נשמח לעזור ולהפנות אותך. את מוזמנת להמשיך להתיעץ ולשאול גם אם השאלה נראת לך מעצבנת
שנה טובה ויופי שבאת.

היי בוקס

למה שאלה מעצבנת ??! ממש לא !! ולשאלתך- ספוגים מצויינים תמצאי ברפדיות, בדר"כ יש שאריות שזורקים והם ישמחו לתת לך. לפני כשנתיים השכנים שלי זרקו מזרן זוגי שפירקתי ועד היום אני משתמשת בספוג. אז- או רפדיות או לחפש מזרנים זרוקים . בהצלחה !

ב ו ק ס

New member
תדה רבה!

אני מרעננה, דרך אגב, אז יעזור לי אם יש מקומות קרובים - גם ת"א זה בסדר. החלטתי שאני בונה בובה סטייל אבניו קיו כחלק מניסוי שאני וחברה שלי החלטנו לערוך - הניסוי הוא האם אני אצליח ואם כן ממשיכים לשאר הבובות. אז, ראיתי ביומיים האחרונים המון סרטונים ביוטוב שמסבירים איך עושים את זה, בערך הבנתי ואני מוכנה לנסות אז אני מניחה שאני קודם כל צריכה להתחיל בספוג ומשם להתקדם הלאה. קצת לא הבנתי עוד אם את הלבד (אם זה בכלל לבד), אז מדביקים את זה על הספוג עצמו או איך זה עובד.. אבל נראה לי אני קודם אתחיל עם הספוג ואז אראה מה קורה. ותודה על קבלת הפנים.

הי בוקס, בקשר לבובות של "אבניו Q"

אם את מעוניינת לראות אותן, הן נמצאות בתצוגה במוזיאון לאמנות תיאטרון הבובות שבמרכז תיאטרון בובות בחולון. אפשר לבוא בכל יום ד' בין השעות 16:00-19:00. הכניסה חופשית. מותר לצלם. בתמונה: טלי אורן ו"קייט" באבניו Q הישראלית. צילום: איתמר אהרוני

למעלה