שלום לכולם

יגאל74

New member
שלום לכולם

קודם כל,רציתי לשבח את הפורום ולומר שהוא מאד מועיל... במיוחד לחובבן מתחיל כמוני... בהמשך לשאלתו של start אתמול רציתי לחדד את השאלה לצרכי:האם מסור גרונג+שולחן עליון יתאים לצרכי? ז"א אוכל לחתוך בשולחן העליון דברים רחבים יותר מקורות,כגון פלטות?הוא יוכל לשמש לי מעיין קרייזיק?כמובן אם אבנה לו שולחן מתאים וארחיב את הפלטה שלו.או שהוא לא מספיק מדויק/נח ועדיף לחפש משהוא אחר?נראה לי יעיל שיש לך את כל האפשרויות בכלי אחד ושהוא נייד יחסית.במידה והא מתאים תוכלו להמליץ לי על חנות/שםהמוצר?אם הוא לא מתאים תוכלו לכוון אותי לכלי אחר? סליחה על המגילה ותודה מראש

yulevi

New member
משאלותיך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כל תשובה שתקבל תיצור אצלך בלבול,כעקרון תרכוש ניסיון ובהתאם לזה תרכוש כלים,נגרות ושימוש בכלים לא ניתן ללמוד בהתכתבות.

יגאל74

New member
נכון שלא ניתן ללמוד להשתמש בכלי בהתכתבות אך

ניתן לקבל לקבל ייעוץ! בכל אופן אני צריך כלי לחתוך איתו בזויות במדויק ועל כל הגרונג מצויין אך השאלה היא האם את המסור (גרונג עם שולחן עליון)הנ"ל ניתן בעזרת כמה שיפורים להפוך גם למעיין מסור שולחני? אני לא חושב שתשובה להאם הוא יפוך למסור שולחני תיצור בילבול... תודה מראש

yulevi

New member
קשה

לתת לך תשובה כי איננו מתערבים ומייעצים כשיכולה להתעורר בעיית בטיחות מאילתורים,ומה שאתה מעוניין הוא לבצע אילתור,בכל אופן לדעתי חבל לך להתחיל באילתור שכזה,מצטער אם המענה לא יספק אותך.

arsar

New member
כלי נגרות חשמליים

אם אינך בעל מקצוע ממש - אל תתחיל באילתורים במכונות חשמליות! ולמעשה - גם אם אתה מומחה עולמי - במכונות נגרות אל תשחק! בעבודה הזו, כדי שתוכל להמשיך וליצור בהנאה, עליך לחשוב קודם כל בטיחות! בטיחות! בטיחות! תשובתו של יהודה - ממצה ומדויקת!

יגאל74

New member
אז כל שנותר הוא לקנות גרונג לבד

ומסור שולחני לבד?או שיש אפשרוית אחרות עד תקציב של 3000 ש"ח?

arsar

New member
לא זאת שאמרתי

יש כלים לביצוע גרונג וכן לניסור שולחני לרוחב ולאורך (פלטות וכד'). אני עצמי עבדתי עם כלי כזה לפני המון זמן. לצערי כיום איני יודע את המחירים. העצה הפשוטה: בצע סקר שוק - תוך ביקור בחנויות!

yulevi

New member
הכוונה

בתל אביב בדרך מנחם בגין בקטע שמרחוב ברזילי ועד ככר המושבות יש מספר עסקים,וברחוב פלורנטין דרור כלי עבודה

milch

New member
RADIAL ARM SAW

בעברית=מסור פנדל. קנה אחד כזה, אבל ממש איכותי על מנת שאפשר יהיה לוציא ממנו דיוקים. מסור כזה מכסה את כל מכונות הנגרות למעט הקצעה, כולל גרונג תלת מימדי, פרייזר, בוייר, קרייזיג, ניתן להרכיב עליו טוף ליטוש ומה לא. הזרוע חייבת להיות בעלת יכולת להסתובב ימינה/שמאלה במישור האופקי והמנוע חייב לשבת בתוך מזלג ובעל יכולת להסתובב אופקית בנוסף לאפשרות הסעתו קדימה/אחורה. תחשוב על זה!

למעלה