שלום לכולם :)

ReginaGeorge

New member
שלום לכולם :)

אני עובד על פרוייקט מסויים שמשלב בתוכו בובות Muppet. רציתי לשאול אם יש מדריכים ליצירת בובות כאלה - פרוותיות, חמודות, יד אחת בפה והשניה מחזיקה 2 מקלות מחוברות לידיים. כמה בכללי עולה בובה כזו? נגיד בובה של אלמו.. זה לא אמור להיות יקר נכון? ועוד שאלה - יש מחסני בובות בת"א או בכללי איזור המרכז שמוכרות כאלו בובות? *צירפתי תמונה לדוגמא* תודה רבה.

ReginaGeorge ברוך בואך....כולם במפגש....

נותרנו אני ואתה
קצת חולה אך לא מדביקה דרך המחשב נכון לעכשיו
ישנו אדם כשרוני בשם מורנו שמוכר בובות כאלה במדרחוב נחלת בנימין בימי שני ושלישי, יש לו אתר נדמה לי אני אחפש. המחירים סבירים יחסית לאחרים. בהקשר ללמוד איך להכין בובות יש לי כמה אתרים אך תצטרך לחכות למחר מכיוון שאני הולכת לישון........ אז ברוך בואך אלינו וסבלנות דבוש

ReginaGeorge

New member
תודה רבה לך דבי!

מחכה בקוצר רוח לאתרי הלימוד ולאתר של מורנו. ושוב, תודה ענקית!

שלום וברכה ReginaGeorge וגם סליחה ../images/Emo140.gif

שאחרי שהעלת את שאלתך נאלצת גם להוסיף בקשה עזרה פעם שניה
הגעת יום לפני המפגש שנערך אתמול, אני התעסקתי בהכנות וכולם התארגנו לקראתו ואתמול רובנו נפגשנו מלבד דבי שהורחקה בשל מחלה אבל לפחות יכלה לענות לך ולא להותיר אותך כאן לבד. כמו כן הרשה לי לברך אותך בשם כל חברי הפורום ובשמי בברכת: ברוך הבא לפורום שלנו
מלבד מורנו אליו היא הפנתה אותך תוכל למצוא גם ביננו בובנאים מוכשרים שיוכלו לבנות עבורך בקלות בובות מסוג זה! אני מזמין אותך לבדוק את השמות שהעלתי בהודעה לורד נמשים מציע לך לשלוח אליהם מסרים, לראות עבודות שעשו, לשמוע מחירים ולהחליט מה הכי טוב ונכון לך אני משוכנע שכל אחד מהם ישמח למסור לך פרטים ולשתף פעולה. שיהיה בהצלחה ואל תשכח לספר מה קורה ואיך מתקדם? כשיהיו גם בובות נשמח לראותן. שיהיה סוף שבוע נעים שבת שלום

יעל0403

New member
היייייייייייייייייי

שלום לך אני בונה בובות בסגנון בשני גדלים מפרווה ומפליז בקשר למחיר זה תלוי בגודל הבובה אם היא מפרווה או פליז או בכל מיני תוספות שונות ומשונות ניסיתי לעלות תמונה אבל משום מה זה לא הולך לי

tov22

New member
וידוי ותשובה

היי, קודם הוידוי- בחמישי שעבר ישבתי וכתבתי תשובה מאוד מושקעת ומפורטת- יעידו יושבי הפורום שזה לא קורה לעיתים קרובות...ו אז כדרכם של מחשבים, כשניסיתי לעשות שליחה, כמובן שהאתר נתקל בבעיה ומחק כלאחר יד את כל הכתוב. ואז אמרתי לעצמי שיאן לי כוח לכתוב שוב ואני אנסה יותר מאוחר- והמאוחר יצא ממש מאוחר... אז להלן התיקון שלי :) בקיצור, אני אשמח לחלוק קצת מהאוצרות שמצאתי בשיטוטים רבים, כמו בכל נושא, גם בתחום הזה יש הרבה מאוד אינפורמציה, צריך רק לחטט ולמצא- זהירות ממכר וגורם לחוסר משמעותי בשעות שינה.. אז ככה- הסרטון הזה הוא חלק מסדרה של בערך 15 סרטונים שמראים איך בונים בובה בסגנון, שלב אחר שלב (לכן כמות הסרטונים). לחסרי הסבלנות, או לאלה שמעדיפים לישון מידי פעם, סרטון קצר שגם מדגים בובה בסגנון בצורה פחות מפורטת עוד סרט של בובה מקסימה (זה חלק ראשון מתוך 2 או 3 חלקים)- בעיקר מדהים לראות את הטכניקה של הבובנאית, בידים שלה זה נראה ממש פשוט... (אני גם מיד מצרפת בתגובה מפרדת קובץ PDF עם הגזרה לבובה בגלל בעיות טכניות.) כאמור, יש עוד המון, שווה לשוטט, מקווה שעוזר, שיהיה המון בהצלחה, טובית

למעלה