שלום לכולם.....

Shpirer84

New member
שלום לכולם.....

יש לי 2 שאלות קלאסיות למתחילים בפול טילט. 1. איך אני רואה את היסטוריית הידיים שלי בפול טילט.......הצלחתי למצוא את היסטוריית המשחקים אבל לא את פירוט הידיים..האחוזים וכו..... 2. איך מתבצע הקבלה של בונוס הפקדה בטורנירים? אני מבין שעל כל דולר עמלה מטורניר שאני משתתף יש לי 7 נקודות פול טילט אבל כמה נקודות זה באמת כסף שיועבר לחשבוני ומתי?? האם זה קשור לרייקבאק דרך פוקרסטראטגי?? מצטער על החפירות פשוט חשוב לי לדעת ואני לא מסתדר.......תודה ואחלה יום.......

shaywh

New member
תשובה קצרה

1- לך לאפשרויות ותוודא שהיסטוריית הידיים שלך נשמרת. היא נשמרת בתור קבצי טקסט (בתור ברירת מחדל בהנד היסטורי בתיקייה של התוכנה בפרוגרם פיילס), אחד לכל סשן לכל שולחן שבו שיחקת. אחוזים וכאלה זה רק בטלוויזיה. 2- הנקודות קשורות לרייקבאק והן משפיעות על הסכום שלו שתקבל. הן לא כסף שיועבר ישירות לחשבון. אפשר להשתמש בהן כדי להירשם לטורנירי לוויין מסויימים או לקנות דברים בפול טילט סטור (כניסה דרך הcashier). שים לב שאם תשתמש בנקודות הרייקבאק שלך ירד. אתה מקבל גם נקודה על כל דולר רייק שיורד בשולחן שאתה יושב בו וקיבלת קלפים באותה יד. הנקודות יכולות גם להיות חלקיות (עשירית נקודה על רייק של עשר סנט) כמובן.

Shpirer84

New member
ז"א מה שאתה אומר

אם אני מבין נכון זה שבעצם הרייקבאק או נקודות ftp או איך שלא קוראים לזה אף פעם לא יהיו כסף ראסמי לבנקרול ? אז זה לא מה שהם מפרסמים אה...עלק 50+50 בונוס...

shaywh

New member
הבונוס והרייקבאק זה כן כסף

אתה מבלבל פה דברים. הבונוס ישתחרר לפי כמות הנקודות שתצבור והוא ישוחרר בסכומים של 5$ כל פעם לבנקרול שלך. שים לב שיש לך ארבעה חודשים לשחרר אותו ואם לא תספיק אז חלק מהבונוס ילך לאיבוד. הרייקבאק, במידה ומגיע לך (בד"כ מגיע) גם ייכנס ישירות לחשבון, אתה תקבל מייל מפול טילט כל יום שישי עם הודעה על הכסף שנכנס. החישוב של הסכום שמגיע לך כולל את הנקודות שיש לך בפול טילט ואם עשית בהן שימוש זה מוריד לך מהרייקבאק.

למעלה