שלום לכולם...

Black Rose

New member
שלום לכולם...

עברתי על רוב ההודעות של הפורום, ושמתי לב שאתם מדברים כמעט אך ורק על הפופ של האייטיז... בשנות השמונים הרוק קיבל תנופה גדולה במצעדי הפזמונים ויש המון להקות של שנות השמונים שלגמרי שכחתם (גם רוק וגם פופ) הסקר אגב, נורא מצומצם, אין מספיק להקות לבחירה... לפי רוח הסקר, wham! ממש מתאימים להכנס לסקר... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ להקות רוק אייטיז: britney fox, dokken, poison, van halen, w.a.s.p ,trixter, the cult, motley crue, whitesnake , la guns, guns n roses... ואני בטוחה שיש עוד בערך חצי מיליון... להקות השיער המופלאות והנשכחות...

turrican

New member
היי Black Rose

ברכות על הצטרפות לפורום . לגבי ההודעה שרשמת , נכון שלא דיברנו על להקות רוק כפי שציינת אבל אני מצטער שעיקר הפורום מתרכז במוסיקת פופ וסינטפופ. אני מודה ומתוודה שמוסיקת רוק (אתה מדבר על רוק כבד) היא לא כוס התה שלי אבל אשמח לשמוע גם בנושא זה. אל תשכח שהפורום נפתח לפני יומיים-שלושה ואני בינתיים מתרכז ב"קבלת" אנשים לפרוום , להתיידד איתם. אני מבטיח לך דיונים רציניים, מאמרים והודעות יותר "כבדות" החל משבוע הבא . לגבי הלהקות רוק שהזכרת (חוץ מגאנס וואן הלן) אני ממש לא מכיר..סורי. לגבי הסקר...אל דאגה עוד יהיו סקרים רבים.

Black Rose

New member
אהההמם...

לא יודעת מה גרם לך לחשוב שאני זכר-אני נקבה. מזל טוב שהפורום נפתח... שכחתי לומר כנראה... הודעות יותר כבדות?
גם אם תדבר רק על גאנז וואן הלן יהיה טוב
אהה.. וכמו אביב (מון סו פסט) נולדתי לקראת סוף העשור-86... או אמצע? לא משנה-לא בשלב שיכלתי להנות ממנו יותר מדי (למרות שנאמר לי שרקדתי לצלילי פרינס-או האמן שהיה ידוע בכינויו הנסיך.. מה שתרצו... עוד בגיל 4) אגב, אולי כתבתי כמה להקות שבאמת לא ממש מוכרות (בריטני פוקס ודוקן) אבל מוטלי קרו דמו מאד לגאנז בתחילת דרכם מבחינה מוזיקלית... ופויזן דמו לואן הלן-להקה מאד מפורסמת ממה שזכור לי... הרבה קליפים... להקה שםעלה הרבה שנים... מאלו שהתעסקו יותר בתסרוקת הנפוחה ולא במוזיקה
מקווה שהפורום יגדל ויפרח

Unholy justice

New member
אם כבר להקות שיער (הייר מטאל)

רציתי לשאול שאלה: הסקורפיונס גם משתייכים לקטגוריה הזו נכון? ושכחת מלא להקות שיער טובות! (skid row, mr.big, twisted sisters,def lapperd,bon joviועוד הרבה שאין לי כוח לפרט)

תשובה לא סופית בכלל

היו לי מספר דיונים בנושא עם מעריכי ומעריצי הלהקה (Scorpions). חלקם טוענים שכן. האפשרות השנייה: רוק מלודי עם נטייה לרוק הקלאסי. אני עוד לא החלטתי מהי ההגדרה הסופית אבל מה שחשוב לדעתי הוא המוסיקה כאן כמובן שכל אחד בדעתו אבל אני ממש מעריכה אותם! כריס

למעלה