שלום לכולם!

שלום לכולם!

אני קוראת את הדברים המעניינים שלכם כבר די הרבה זמן, ואני מאוד רוצה להשתתף, אם תלמדו אותי איך מוסיפים להודעה תמונה... פשוט אני רוצה להראות לכם בובות שהכנתי ולשמוע את חוות דעתכם בעיניין... אז איך מוסיפים תמונה? ( ניסיתי כבר 3 פעמים ללא הצלחה...)

הי ליאורה וברוכה הבאה

כדי להוסיף תמונה להודעה, את צריכה ללחוץ על הוספת קובץ ממש כאן מתחת למלבן הלבן בו את כותבת את הודעתך. אם התמונה נמצאת באחת התיקיות על המחשב שלך, את משאירה את הסימון על: מהמחשב האישי ליד " קובץ" יש לך כפתור browse , דרכו את יכולה למצוא את התמונה על פי מיקומה על המחשב לאחר מכן תוכלי לתת לתמונה כותרת וללחוץ על הכפתור שלח קובץ רק לאחר שהקובץ נשלח את יכולה לשלוח את כל ההודעה מקווה שעזרתי , מחכים לראות את בובותייך בהצלחה רוני

יהבק

New member
דווקא את זה אני יודעת..

בהודעה למטה יש לך הוספת קובץ, את מוסיפה אותו , (שימי לב למשקל של התמונה , יש מקסימום..) ועושה "שלח קובץ", אם הוא הוסיף זה אומר שהתמונה תופיע, אם הוא לא מעלה זה אומר שהקובץ גדול מדי וכדאי להקטין אותו .. יש לך גם תצוגה מקדימה שמראה לך איך תראה ההודעה שלך כשהיא תעלה. בהצלחה =)

tov22

New member
הסבר קצר- מקווה שיעזור..

היי ליאורה, קודם כל ברוכה הבאה :) והנה הסבר מהצעד הראשון- מתנצלת מראש אם אחזור על דברים ידועים. אז ככה- ברגע שאת פותחת הודעה חדשה, מתחת לחלונית הטקסט תראי שורה של "צירוף קובץ". אם תקליקי עליה, יפתח חלון של חיפוש והוספת תמונה. בעזרת כפתור ה"עיון..." את בוחרת את הקובץ שאת רוצה להוסיף. זהו זה בעצם- בתחתית העמוד יש אפשרות לתצוגה מקדימה ולשליחה. חשוב לשים לב שאם התמונה גדולה מ500KB היא לא תוכל לעלות ותקבלי הודעת שגיאה- יש דרך לכווץ תמונה ולהקטין את הקובץ, אבל אני צריכה להיזכר בה... מקווה שיעזור ומחכה כבר לראות את הבובות. שיהיה ערב מקסים לכולם, טובית

יופי!

תודה קודם כל, ועכשיו קצ רקע,ושאלות: אני מורה במקצועי, ויש לי שלושה ילדים מתוקים!!! אמנם כל חיי אהבתי להציג, והתנסיתי בזה הצגות של בי"הס כתלמידה וגם כמורה, אך לקטע הזה של הבובות הגעתי "במקרה" או יותר נכון- בהשגחה פרטית: הייתי בסדנא להנחיית הורים והמנחה ( ד"ר מרים אדהאן) אמרה שהרבה מהבעיות עם ילדים ניתן לפתור כשמציגים להם הצגה ומוסרים להם מסרים סמויים דרך הבובות. רציתי לנסות את זה עם ילדי הפרטיים והתחלתי לברר איך ניתן לקנות בובות או להכין. ב"ה ודרך הפורום הזה הגעתי לאתר שמלמד איך להכין בובות.אז הכנתי בובות ואמרתי לעצמי שאם כבריש לי בובות מוכנות, למה לא להראות את זה לעוד ילדים... אז התחלתי להתנדב בכיתות א' בביה"ס שלנו... התגובות די נעימות, ב"ה. ובעלי ואני התחלנו לרקום חלומות- אולי כדאי לשווק פעילות כזו לגנים? אלא מה שאני חוששת- לא למדתי את זה באף מקום...- האם זה אומר שזה לא מוסרי לשווק את עצמי, ועוד לבקש כסף על הפעילות? ( זה החשש המרכזי שלי) וחוץ מזה- מי בכלל ירצה לקחת אותי? אז מה דעתכם? אולי מישהומ פה היה במצב דומה? יש לכם המלצות? ומה אתם חושבים על הבובות? אני ממש מקווה שהצלחתם לשרוד על לשורות אלו, ואולי אפילו תמצאו את הכח, לכתוב לי תגובה... תודה ליאורה

יהבק

New member
וואו הם ממש יפות!

במבט ראשון הם נראות כמו שמשהו מאוד מקצועי עשה אותם! בכלשאר העניינים (שוייק מכירה הפצה..) אין לי מושג, בהצלחה!

tov22

New member
בובות מקסימות :)

היי ליאורה, הבובות מקסימות!! זה מה שעשית בניסיון ראשון אחרי הדרכה מהאינטרנט!?! ללא ספק את מוכשרת מאוד. תוכלי לשתף באתר שממנו למדת? נפלא לשמוע שאת ובעלך רוקמים ביחד חלומות- זה כל כך חשוב ונכון- אל תפסיקו גם אם עולות שאלות והירהורים- כמו שאמרת, יש השגחה פרטית, ובעז"ה הדברים יבואו על מקומם. אז קודם כל מאחלת המון בהצלחה, והיות ואני לא מופיעה ולא גננת, אני לא יכולה לעזור בשאלות שעלו חוץ מבנקודה אחת למחשבה- אין דבר לא מוסרי בלגבות תשלום עבור שירות שניתן, לכן לדעתי, את בהחלט יכולה להתחיל לשווק את עצמך בדיוק כפי שאת כיום- עם רקע ועם ניסיון מסויימים ולבקש תשלום בהתאם, ובהמשך בעז"ה תמשיכי ותלמדי, תבצרי ניסיון ותתפתחי בתחום ואז תוכלי לשווק את עצמך כאשת מצקוע ושוב, התשלום בהתאם. ומי יקח?- מי שאולי לא יכול להרשות לעצמו פעילות של מפעיל מקצועי יותר. אני מקווה שהתשובה שלי לא תעמוד בסתירה עם דעותיהם של אנשים שזה מקצועם, או לפחות תתקבל ברוח טובה :) ושוב, המון בהצלחה, טובית

לסמיילי פוראבר וטובית

טובית- דברייך ממש עודדו אותי... וסמיילי- כמו שניחשת נכון- אני מנסה לעבוד את ה'.... ולכולם פה- תודה על היחס והפירגון ואשמח לעוד הגיגים

שלום ליאורה ../images/Emo140.gif

נעים להכיר וברוכה הבאה לפורום שלנו
כייף לדעת שאת קוראת את הדברים הנכתבים בפורום, שהם מסקרנים ומעניינים בעינייך ולשמוע שבעזרת הפורום הגעת לאתר שעזר לך בבנית הבובות המתוקות שיצרת ( בפעם הראשונה
כל הכבוד
) עכשיו כשאת כבר יודעת גם איך מעלים תמונות ( ותודה לכל המתנדבות להסביר ולסייע
) מקווה שנזכה לראות עוד בובות מעשה ידייך ובעיקר שתרגישי חלק ממשפחתנו. קראתי את התלבטויותייך - בגדול אני מאמץ את הצעתה של טובית לגבי עניין התשלום אך חושב שיש וכדאי לנקוט בכמה צעדים מקדימים לפני שיווק וגביית תשלום... חלילה אינני רוצה להוציא את הרוח ממפרשייך ואף להפך!!! אך חשוב שתיקחי בחשבון שתגובות על הופעות בהתנדבות אינן בהכרח הביקורות שתקבלי על אותה הצגה\מופע כשיבוצעו בתשלום ותגובות די נעימות, כהגדרתך , אינן מספיקות (שוב, בעיניי!!! ) מאחר ונשאלתי די מזמן ע"י סמיילי שאלה שקרובה\ קשורה וטרם הספקתי לענות לה
לא יהיה הוגן שאפרט כך שאני מזמין אותך לקרוא את התגובה שאעלה בהמשך הערב, שם תימצאי את דעתי ורעיונות נוספים בהרחבה. שמחים שבאת ונשמח להמשיך לעזור, להציע ולכוון בכל נושא

למעלה