שלום לכולם...

אהוד_

New member
שלום לכולם...

היי, אני חדש כאן...אני אהוד בן 20 ואני שמח להצטרף לפורום הזה על סי-היימן, כשרון מיוחד במוסיקה הישראלית. אני גם רוצה להגיד שמה ראיונות של סי אני בטוח שהיא בן-אדם נהדר. חוצמזה היא חיממה לי את הלב ואני בטח ובטח יגיע ב 30 ליולי למרכז ענב לראות את סי, מאיזה שעה רק סי??? מממ...אני גם אשים כאן תמונות שלי, שתדעו קצת יותר מי אני

ט י נ ה

New member
אבל אוטוטו תהיה לך תמונה איתי ...

וזה יקרה אני במטיחה לך ב 30 ליולי ותיקח לך את התמונה לשוודיה לנסיעה הארוכה שלך. דרך אגב אני אנסה הרגע להעביר לך יופי של תמונה הבעיה שכל קובץ כבד מדי בשביל הפורום הזה ואיני יודעת איך להקטין אבל אנסה... סי

actress

New member
כל הכבוד../images/Emo106.gif ושרשרתי לפה

את יוצאת פוטוגנית
אהבתי את הרקע מתאים לך מאוד ואני אוהבת את הז´קט שלך

ishay-to

New member
סי בתמונה....

רואים טבעת עם כיתוב לא הצלחתי לקרוא מה כתוב לך על האצבע :))))))))))) מה זה מוכנה לגלות לנו? ד"א התמונה מדהימה בהצלחה רבה שי

ט י נ ה

New member
הטבעת נפלה .........../images/Emo49.gif

למי שסקרן מה חרוט על הטבעת שלי בתמונה ..... " תשהיה נפשי קשורה בנפשך " בזכר או בנקבה מאיזה צד שלא תנסו לומר את זה זה תמיד מסתדר ... מאיפה הטבעת ? מי נתן אותה למי ומתי ? זה כבר מוגזם .. משהו אני חחיבת לשמור לספר שאכתוב כאהיה בת 80 שבת שלום סי

אהוד_

New member
אני יכול לעזור לך כנראה

תשלחי לי לאי-מייל אני יכול להקטין קצבים

אהוד_

New member
אפרופו פסטיגל 91

אני זוכר שהכלנו כולנו לראות את הפסטיגל הזה, בהיכל התרבות (לא ביד אליהו באותה שנה...) והיינו אני, אחי, ידידה שלי ושני האחיות שלה, היה יום מקסים בכלל ואני הייתי אז בכיתה ד´, והלכנו לראות את הפסטיגל באותה תקופה אחי היה מטורף על סי היימן והיה לו פוסטרים בכל החדר וכמובן שאני ואחי הצבענו לסי!, אני זוכר שהשיר היה נחמד מאוד, זה לא היה 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1...את לא לבד... נו, נו, נו...בכל מצב...והיה רקדניות עם דובים לינק: http://www.geocities.com/festigalus/1991.html

actress

New member
אהוד_ , ברוכים הבאים אלינו ../images/Emo24.gif

ההופעה ב 30 ליולי בשעה 21:30
בתמונות יש שם כמה מוכרות לי.

למעלה