מה שלומכם חברים שלי? אני הייתי עם שפעת במיטה... וגם קצת קשה, החום הזה, והימים שעוברים כל כך מהר... ביום שני כבר השלושים לאבא... מי היה מאמין. אבל רציתי להגיד שאני פה, ואני בסדר, באופן יחסי, ושתדעו שאני אוהבת אתכם וחושבת עליכם כל הזמן.
מה שלומך , חמודה ? מקווה שהשפעת עברה ואת מרגישה טוב יותר - פיזית ונפשית . אוהבת , גילי . נ.ב. -> אם יש משהו שאפשר לעזור לך בו - תודיעי ותקפצי קצת יותר לבקר פה , מתגעגים אליך .
מה שלומך חביבתי? אני מקווה שאת מרגישה טוב!!! מה שלום כולם? מדהים איך הזמן טס לו.. בהחלט.. אבל הזמן הוא המרפא הטוב ביותר.. תשמרי על עצמך ושתהיה לך שבת נפלאה
אני מרגישה יותר טוב, לאט לאט... כולנו מחזיקים מעמד, אם כי ההרגשה שאוטוטו שלושים יום מכבידה על כולנו... הזמן הוא אולי המרפא הטוב ביותר, אבל הוא גם המכאיב הגדול... איך החיים ממשיכים בלי אבא? איך?! שבת שלום, אוהבת...
את לא צריכה להגיד כלום. אין מה להגיד חוץ מלהראות לי שאת פה, ואת זה את עושה נהדר. תודה מתוקה, אני כבר מרגישה יותר טוב. ומחר היום הגדול.... תחזיקי לי אצבעות שאצליח להגיד את מה שאני משננת כבר כמה ימים בלי לבכות יותר מדיי. זה חשוב לי שמי שיהיה שם בשלושים ישמע קצת על האבא´לה שלי שאני אוהבת הכי בעולם.