שלום לכולם

• פותח הנושא bali
  • פורסם בתאריך

bali

New member
מנהל
שלום לכולם

מה שלומכם חברים שלי? אני הייתי עם שפעת במיטה... וגם קצת קשה, החום הזה, והימים שעוברים כל כך מהר... ביום שני כבר השלושים לאבא... מי היה מאמין. אבל רציתי להגיד שאני פה, ואני בסדר, באופן יחסי, ושתדעו שאני אוהבת אתכם וחושבת עליכם כל הזמן.

gila1

New member
עינבלי../images/Emo24.gif

מה שלומך , חמודה ? מקווה שהשפעת עברה ואת מרגישה טוב יותר - פיזית ונפשית . אוהבת , גילי . נ.ב. -> אם יש משהו שאפשר לעזור לך בו - תודיעי ותקפצי קצת יותר לבקר פה , מתגעגים אליך .

bali

New member
מנהל
תודה גילי

השפעת עברה ועכשיו הגב שלי תפוס..... לא נגמרות הצרות. אני משתדלת לבוא יותר, אבל לא תמיד יכולה. אוהבת,

RomiVais

New member
ענבלי ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

מה שלומך חביבתי? אני מקווה שאת מרגישה טוב!!! מה שלום כולם? מדהים איך הזמן טס לו.. בהחלט.. אבל הזמן הוא המרפא הטוב ביותר.. תשמרי על עצמך ושתהיה לך שבת נפלאה
ענק

bali

New member
מנהל
היי רומי! ../images/Emo25.gif

אני מרגישה יותר טוב, לאט לאט... כולנו מחזיקים מעמד, אם כי ההרגשה שאוטוטו שלושים יום מכבידה על כולנו... הזמן הוא אולי המרפא הטוב ביותר, אבל הוא גם המכאיב הגדול... איך החיים ממשיכים בלי אבא? איך?! שבת שלום, אוהבת...

RomiVais

New member
ענבלי ../images/Emo24.gif

אני יושבת פה כבר כמה דקות והאמת? אין לי מושג מה לכתוב שישפר את הרגשתך <אם יש לך רעיון רק תגידי> אז אני רק אשלח לך
ענק בתקווה שזה יעשה לפחות חלק מהעבודה.. תרגישי טוב תשמרי על עצמך ולמרות שלפעמים אין מה להגיד, אנחנו תמיד כאן בשבילך!! אוהבת..

bali

New member
מנהל
אוהבת אותך! ../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif

את לא צריכה להגיד כלום. אין מה להגיד חוץ מלהראות לי שאת פה, ואת זה את עושה נהדר. תודה מתוקה, אני כבר מרגישה יותר טוב. ומחר היום הגדול.... תחזיקי לי אצבעות שאצליח להגיד את מה שאני משננת כבר כמה ימים בלי לבכות יותר מדיי. זה חשוב לי שמי שיהיה שם בשלושים ישמע קצת על האבא´לה שלי שאני אוהבת הכי בעולם.

RomiVais

New member
מחזיקה לך אצבעות.. תמיד!! ../images/Emo24.gif

ואני בטוחה שהכל יהיה בסדר! קחי נשימות עמוקות.. ותהיי רגועה! אוהבת אותך.. ומחזקת אותך מרחוק..

bali

New member
מנהל
תודה יקירתי ../images/Emo25.gif

אוהבת אותך בחזרה

למעלה