שלום לכולם

DOLPHIN86

New member
שלום לכולם

אני משחק ב FULL TILT POKER בעיקר בטורנירים אבל לא על כסף אמיתי כשמשחקים על כסף אמיתי להפקיד כסף לא צריך להיות בעייה אבל כשרוצים למשוך זה נראה לי תהליך יותר מייגע מה בדיוק הפרוצידורה? מישהו יכול להסביר לי בבירור כי אני לא כל כך מבין מה צריך לעשות בתודה מראש דולפין.

Shpirer84

New member
הדרך הפשוטה ביותר

היא למשוך בשיק. לדעתי אתה צריך שיהיה לך מינימום 100 דולר בחשבון. אתה נכנס לcashier ואז לwithdrawal ופשוט בוחר בשיק יש אופציות נוספות כמו click2pay או webmoney שזה מעין ארנק אלקטרוני שאתה מושך לתוכו וממנו לחשבונך בארץ. יש גם כרטיסי אשראי אלקטרוניים שניתן להפקיד ולמשוך דרכם - כמובן שבכל הדרכים יש עמלות למיניהם... בשיק - הבנק יגבה כ-4$ מינימום וגם אמור לשאול שאלות מאיפה הכסף.... כ.אשראי/ארנק - יש עמלה מינימום ואחוז מסויים מגובה המשיכה/הפקדה - לדעתי באיזור 1.5-3 אחוז...תלוי הדרך הכי זולה יעילה ושקטה - פשוט למכור את הכסף למישהו עם חשבון בפולטילט מהארץ.....אתה מבצע לו העברה בתוכנה והוא נותן לך מזומן/העברה לחשבון או מה שאתם סוגרים...............מקווה שעזרתי.......

DOLPHIN86

New member
תודה אבל כאשר

אתה מבצע משיכה, באתר לא יבקשו צילום של תעודה מזהה או פספורט? או שכמו שאמרת אם אני רוצה שישלחו לי את הכסף בשיק אז אני בוחר שיק והשיק נשלח אלי לכתובת שרשום להם? ככה פשוט?

darkAI

New member
אם מעולם לא אימתת את הפרטים שלך, זה די וודאי

שתצטרך לבצע אימות פרטים.

Shpirer84

New member
לא יודע מה זה הקובץ

המצורף הזה שנכנס לי.....חחחח אז צילום תעודה מזהה ומסמך המעיד על כתובתך....

DOLPHIN86

New member
חברה תודה רבה על התשובות רק עוד

שאלה אחת אם אני שולח להם תצלום של פספורט בפספורט אין כתובת מלאה רק עיר זה מספיק?

Shpirer84

New member
חוץ מפספורט יבקשו גם אישור כתובת

כמו מכתב מחברה סלולארית או ביטוח או בנק וכו...

darkAI

New member
פשוט תנסה לבצע משיכה

אם תתבקש לאמת פרטים, הם כבר ישלחו לך אימייל עם כל המידע שאתה צריך.

Bobb2

New member
הדרך הזאת של למכור לאנשים - זה legit?

זתומרת פולטילט יודעים שאנשים עושים את זה ואין להם בעיה עם זה או שזה יכול להוביל לבאן וכד'?

למעלה