שלום לכולם...

תלתלית.

New member
שלום לכולם...

קודם הכל מה המצב? מה חדש? למה כאן כ"כ שקט...אני לא מבינה, עכשיו אנחנו בחופש ולמה אינכם מתכתבים כאן?(אם אתם עובדים או מבלים,מכנים ש.ב,לומדים אבל יש זמן...) הפורום בוואלה של עידו,זה שווה כל היום יש מלא הודעות חדשות...ופה רק מעט ולא כל היום. אז יאללה תכתבו,תשאלו,תדברו...וזה יהיה כייף... אז אני מחכה ממכם תגובות. ממני גילת

Cats Hater

New member
כן כן אני יודע

אני יודע אבל לפורום הזה יש פחות תודעות מלפורום של ואללה ושם זה לכל הגילאים ופה לנוער אז יש הבדל. אני מרגיש ששום דבר לא זז מאז שהמרחפת טסה אם אני לא טועה. הפורום של ואללה יותר מפורסם מזה וזה ההבדל. היו כמה שכתבו יום יום אבל פרשו כי לא היה עם מי לדבר......

Catty

New member
אני פרשתי מסיבה אחרת...

אבל כפי שאתה רואה אני מבקרת מפעם לפעם. אך בניגוד לפעם אני מגיבה כשב-א-מ-ת יש לי למה להגיב.

LordNor

New member
אני מסכים עימך.

עדי זאת שמחזיקה את הפורום בחיים..והיא מנסה בכל מיני דרכים לשפרו. ועל זה מגיע לה
אומנם עדי הביאה שותף נוסף והשתדלה להבטיח שהפורום יתחיל לזרום קצת.. אבל מה קורה בעצם
דני מיכאלי כמעט ולא פעיל בפורום כמו שאנו רואים. אולי יש לזה סיבה... הייתי רוצה לראות יותר פעילות של מנהל פורום מאשר גולש רגיל בפורום. קחו לדוגמה את פורום וואלה, ושימו לב שעידו פעיל מאוד בפורום שלו ועושה הכל כדי להחזיק אותו. בגלל זה הוא זוכה בגולשים רבים. גם בפורום שלי כאן, אני פעיל מאוד כדי שהוא יזרום כמו שצריך, ולשם כך לקחתי שותפה כדי שתעזור לי בניהול. (להיות מנהל פורום זה לא עבודה קלה). עדי לקחה חופשה, ודני זה שצריך למלא את מקומה! בשביל זה יש שותף! חשבו על כך!

Cats Hater

New member
רגע לא הבנתי.....

אתה כותב שדני מיכאלי כמעט ולא פעיל בפורום ואחרכך שהוא צריך לנהל? אלה שני דברים מנוגדים! טוב חוצמזזה אין לי כוח להכנס לזה.....

תלתלית.

New member
כי אף אחד לא מתכתבים כאן,

לא מביאים נושאים,רעיונות וכו´ זה חבל...כאן כולם יושנים תגידו בשביל מה יש פורום נוער לקויי שמיעה?

GuyMan

New member
../images/Emo6.gifלתלתלית

מה פתאום... כי כולנו יצאנו לבלות טובים ומה אנחנו נתקע במחשב? יאללה זה משעמם עד מוות אז אולי תצאו לבילו טוב!!!!

תלתלית.

New member
לא שמת לב,כבר אמרתי שיש זמן גם...

למחשב,נראה לך שכל היום כל היום כל היום בלי הפסקה שהולכים לבלות??? חסר לך בורג...לא נורא זה יעבור לך תמשיך לבלות באנגליה ותבריז לאיסיקיו,לפורום אני רוצה לראות ולבדוק אם אתה באמת עשית את זה...

תלתלית.

New member
יש לי המון מה לעשות אך...

יש לי זמן לגלוש באינרטנט,זה לא בעיה שלי ושלך כן נורא...אתה בוכה...כי נדבקת למחשב,אוי מסכן

תגובה:

קודם כל, מתנצל על כך שאיני פעיל במיוחד לאחרונה, זאת משום שהמודם שלי אינו טוב, הוא מנתק אחרי כמה דקות של חיבור לאינטרנט ולפיכך הזמנתי קו WOW, אני ממתין עד אשר אקבל אותו ואז אוכל לגלוש בחופשיות וכמובן להיות פעיל יותר, ואתם באמת צודקים בביקורת... אולם דבר אחד עליכם לדעת, מ נ ה ל / ת ה פ ו ר ו ם אינו/ה הפורום עצמו, על הגולשים כמובן לשתף פעולה ולהעלות גם כן נושאים, הרי הפורום תלוי בכותבים שלו ולא במנהלי הפורום, מניסיוני פורום יעיל זה פורום אשר כמעט ואינו נזקק למנהלי הפורום כי אז הפורום הופך לקהילה עצמאית ורבגונית אשר מתקיימת אך ורק בזכות הגולשים אשר כותבים בה, אני ככלל שואף להיות גולש מן המיניין ולא רק להיות מנהל פורום, תאמינו לי שלהיות מנהל פורום זה לא קל, יש צורך לקחת אחריות על פורום גדול כמו זה (ומי שחושב שהפורום הזה הוא קטן אז הוא טועה בגדול!! הפורום הזה מתבסס על בני נוער שהם ככלות הכל הינם העתיד של קהילת החרשים וכבדי השמיעה ובכך כוחכם הגדול.. ), ובכן לקחת אחריות זה לא קל, כל הזמן יש צורך לבדוק את כל ההודעות ולהחליט אם להשאירן או לשלוחם אחר כבוד למחיקה... או לחסום את הגולש, ותאמינו שזה לא קל להחליט לפה או לשם.... ולעיתים זה כ"כ מעייף ואז אין חשק לכתוב, ברור כמובן שזה לא תירוץ אלא אך ורק הסבר, מה גם שעליכם לזכור שזה מתבצע על חשבון הזמן החופשי שלי, איני יודע אם ידוע לכם אך מנהלי הפורומים לא מקבלים שום כסף עבור הניהול ותורמים מזמנם החופשי... בכל אופן לאחר ההסבר הארוך הזה, אני מקווה שתבינו אותי ומבטיח לכם שכאשר הקו שלי יגיע סוף כל סוף (כשבזק יואילו לבצע את השירות...)אהיה פעיל כאן יותר...

פורום למעשה זו קהילה

אם תחשבי על כך תביני שבעצם זה מועדון שבו הכותבים מכירים האחד את השני, עונים האחד לשני, זורקים רעיונות, עונים בהתאם להודעות... וכו´, למעשה זו קהילה וירטואלית ושוקקת חיים, לא?

לא כ"כ הבנתי את ההודעה... אבל אם

הבנתי נכון ואת מתכוונת לזה שאם אני כותב הודעה אז כולם כותבים פתאום? אז אולי כנראה כולם רק חיכו להזדמנות לכתוב, וזה אומר שבעצם כן קוראים אך לא כותבים.....

Catty

New member
היא כמו רובנו

התרגלה שהמנהלים ממעיטים עד מאוד להשתתף בדיונים בפורומים... ישר כוח, טוב שאתה משתתף!

למעלה