תגובה:
קודם כל, מתנצל על כך שאיני פעיל במיוחד לאחרונה, זאת משום שהמודם שלי אינו טוב, הוא מנתק אחרי כמה דקות של חיבור לאינטרנט ולפיכך הזמנתי קו WOW, אני ממתין עד אשר אקבל אותו ואז אוכל לגלוש בחופשיות וכמובן להיות פעיל יותר, ואתם באמת צודקים בביקורת... אולם דבר אחד עליכם לדעת, מ נ ה ל / ת ה פ ו ר ו ם אינו/ה הפורום עצמו, על הגולשים כמובן לשתף פעולה ולהעלות גם כן נושאים, הרי הפורום תלוי בכותבים שלו ולא במנהלי הפורום, מניסיוני פורום יעיל זה פורום אשר כמעט ואינו נזקק למנהלי הפורום כי אז הפורום הופך לקהילה עצמאית ורבגונית אשר מתקיימת אך ורק בזכות הגולשים אשר כותבים בה, אני ככלל שואף להיות גולש מן המיניין ולא רק להיות מנהל פורום, תאמינו לי שלהיות מנהל פורום זה לא קל, יש צורך לקחת אחריות על פורום גדול כמו זה (ומי שחושב שהפורום הזה הוא קטן אז הוא טועה בגדול!! הפורום הזה מתבסס על בני נוער שהם ככלות הכל הינם העתיד של קהילת החרשים וכבדי השמיעה ובכך כוחכם הגדול.. ), ובכן לקחת אחריות זה לא קל, כל הזמן יש צורך לבדוק את כל ההודעות ולהחליט אם להשאירן או לשלוחם אחר כבוד למחיקה... או לחסום את הגולש, ותאמינו שזה לא קל להחליט לפה או לשם.... ולעיתים זה כ"כ מעייף ואז אין חשק לכתוב, ברור כמובן שזה לא תירוץ אלא אך ורק הסבר, מה גם שעליכם לזכור שזה מתבצע על חשבון הזמן החופשי שלי, איני יודע אם ידוע לכם אך מנהלי הפורומים לא מקבלים שום כסף עבור הניהול ותורמים מזמנם החופשי... בכל אופן לאחר ההסבר הארוך הזה, אני מקווה שתבינו אותי ומבטיח לכם שכאשר הקו שלי יגיע סוף כל סוף (כשבזק יואילו לבצע את השירות...)אהיה פעיל כאן יותר...