שלום לכולם .

רנה 12

New member
שלום לכולם .

אני מחפשת לעשות עיסוי טנטרי ( אני ובעלי כמובן ) עם אישה , כבר עשינו עיסויים נקרא לזה טטנטה נקרא לזה ארוטי אבל זה היה עם גברים ( שבסופו של דבר זה היה ניראה כמו שלישיה חוץ מקיום יחסים מלאים היה הכל ) , עשינו פעם אחת עם אישה היה מזעזע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה להפתיע את בעלי , ולכן אני מבקשת המלצות על משהי שעושה ולא רק מדברת ............. אשמח לקבל טלפון והמלצות תודה .

0 אור 0

New member
האתר של להיות טנטרה נסגר ...

נשאר רק החלק של בועז עם הלימודים, צריך לפנות ישירות לדקיניות הקיימות - לחפש אותן בגוגל לפי השם: לי רוזי אפרת (בן אופרת) ערן רוטשילד מעולה בעיסוי טנטרי בצפון יש את מיכה וטל ועוד כמה

vali9

New member
האתר לא נסגר(-:

אתר הטנטרה " להיות " או בכתובתו www.2be.co. il קיים ושריר ובו רשימת מנחים מוסמכים . למה את בדיוק מתכוונת שאת אומרת " עושים ולא רק מדברים "? אין יחסי מין בטנטרה עם המנחים , רק כשאת מגיעה עם בן זוגך יש ביניכם פעילות טנטרית מינית . כל המנחים שציינה אור הם טובים וכל אחד בדרכו הולך וייעוד משותף לכולם - לימוד והתרחבות. נסי את מנהלי הפורום - בן ואפרת הם מצויינים ! אם את מחפשת מעורבות של המנחים בפעילות המינית לכי למיכה טל ומיכל . חיפוש נעים ! ואלי - כוהנת טנטרית .

0 אור 0

New member
האתר של בועז שם

אבל כל החלק המסודר שהיו בו פורום ומאמרים וסדנאות ורשימות ממוינות של מנחים כבר לא ... האמת שנראה לי שאמרו שהוא עבר לכתובת אחרת בניהול של סוג'י ומורן. את יודעת לאן?

eranro1

New member
האתר של סוג'י ומורן

נמצא בכתובת http://tantraisrael.co.il המבנה, הפורמט והתכנים דומים ל2betantra המקורי. גם שם יש פורום שצריך להעיר

מאיה642

New member
נראה לי שרוב הפורומים

רדומים משהו. אך מציצים יש לרוב מי צריך להעיר? פשוט צריך להכנס ולהגיב

vali9

New member
ערן אהוב .

הייתה בי תקווה שאתה תיקח את הניהול מידי בועז ולא כך .... שיחררתי את הציפיות שלי והחזרתי אותן לכריות במרחב המקודש. נישוקים אהובים לך ולצבייה קלת הרגליים (-:

eranro1

New member
ואלי יקרה

אכן ציפיותיך מתאימות יותר לכריות המרחב המקודש, ואילו אני ציפיתי שאת ישר תקפצי על ההזדמנות לקחת את הפורום... שנתחיל מלחמת כריות

vali9

New member
ערן אהוב...

אכן כן - פניתי לבועז ... באיחור. הוא כבר סגר עם סוג'יי . מדוייק ! חיבוקים (-:

מאיה642

New member
ואלי היקרה

האתר של בועז אכן לא נסגר, אך הפורום נסגר- אין שם פורום. אם לגבי מעורבות מינית של מיכה טל ומיכל אמרת מתוך ידע? אני כבר שמעתי זאת מכמה גברים שהגיעו אליהם לטנטרה. ולא ידעתי אם להאמין או לא. חבל, אם אכן נעשה, זה הורס את השם הטוב של הטנטרה, והשלחות ההבנה של כמה אנשים שנוח להם לחשוב שטנטרה זה רק סקס... בגלל מפרסמים למינהם באתרים שונים בכותרת טנטרה. יש שלא מבינים שהטנטרה מכינה למניות מקודשת ונעימה ולמי שיש עם מי לחגוג אחרי התרגול - סחתיקה אך אפשר לתרגל גם לבד, יש המון תרגילים עמוקים ומיוחדים.

vali9

New member
מאיה יקרה ואהובה מאד .

מיכה וטל הם חברים מאד אהובים והרבה לפני שנכנסתי לעולם הדקיני למדתי ממיכה וטל הרבה יסודות שעוסקים במיניות שלי ובעולם שבינו לבינה באופן שהרחיב מאד את ראייתי על עולם הטנטרה . אי אפשר לומר שזה עושה משהו מוטעה לטנטרה כי טנטרה חובקת כל ויש בה מקום לכל אפשרות . כל אדם בשורה תחתונה לוקח אחריות על ההחלטות שהוא מקבל ובאופן יותר אישי , מיכה מצליח לעזור להמון גברים שסובלים משפיכה מוקדמת בעזרת אלמנטים מעולם הטנטרה מכאן שיש מקום והכל מתקבל. לא אוהבת את ההתלהמות על הדרך - פרוש המילה נמסטה אומר שיש בנו היכולת לראות את האלוהי בכל אדם ומיכה וטל הם אלוהיים ולא דרכם ולא בחירתם היא זו שקובעת מי הם . מארג היקום מכיל את כל האפשרויות וזו אחריות שלנו בלבד מה אנחנו רוצים להכניס לחיינו. אישית , בחרתי בדרך שונה , דרך הדקה דקיני שיש בה המון טכסים מעמיקים חזקים ומרהיבים , עולם של כישוף וכוחות טבע חזקים שממלאים תפקיד חשוב בעבודה במרחב המקודש . חלק מהטכסים נעשים באינטימיות גבוהה מאד והם חלק בלתי נפרד מהאנרגייה שנבניית בין הגבר והאשה . עדיף ומומלץ לבצע טכסים אלה עם בת הזוג הקבועה שלנו וביחסי מין מלאים במקום של מיניות מקודשת מאד ! כך נולד אפקט הפרפר הרוטט - האנרגייה של הגבר והאשה נארגת בטוויה מדהימה והיא זו המאפשרת את האקסטזה . מורים מתקדמים באומנויות הטנטרה רשאים לעשות את הבחירות שלהם וציבור הלקוחות מוזמן לבחור את המנחה הראוי לו. כמוך אהובה , הצטערתי לראות שהפורום של בועז נסגר , לי זו הייתה חוויה של בית ויש לי תחושה שכאן אמצע את מקומי עם בן ואפשרת המקסימים שנוכחותם בחיי עדיין לא הגיעה לשיאה ...רגע אחרי רגע והכל מתבהר ((-: נמסטה. ואלי- כוהנת טנטרית .

למעלה