שלום לכולם!

שלום לכולם!

שמי אהוד, אני מתעסק כבר המון שנים (בצורה פרטית לשם התחביב) בבניית בובות, מיצגים ותפאורות. אני מאוד נמשך לאומנות ריאליסטית ומאוד אוהב להתעסק באנימטרוניקה, ובעבודה עם חומרים תעשייתיים. אתם מוזמנים לבקר אצלי בבלוג ובאתר ולהתרשם מהעבודות האחרונות. תודה :) לאתר http://www.tanatof.com/home_heb.html לבלוג http://tanatof.blogspot.com/

ברוך הבא אלינו אהוד -האתר שלך מדהים!!!

נהנתי להביט בבלוג ,יש לי בן שנרשם לצלאל והוא כשרוני בציור וקומיקס הציורים שלך ושלו דומים בדימיון הפרוע של שניכם.... כל הכבוד אהבתי
ברוך הבא! דבי

marv

New member
תודה רבה, למען האמת..

הרקע והעניין בתחום באמת התפתחו באופן אישי, אבל בשנים האחרונות כן הבאתי את העיסוק לידי ביטוי מקצועי והועסקתי בכמה מקומות שהתקרבו לתחום. כיום אני מחפש לרכוש עוד ידע ולהתקרב לתחום האנימטרוניקה והתפאורנות, יש לכן אולי הצעה למי כדאי לי לפנות? שוב, תודה רבה על המילים החמות.

ברוך הבא !

הי אהוד, הבלוג שלך ממש מעניין והעבודות מאוד מיוחדות, יש כמה בתי ספר שאפשר ללמוד בהם בארץ תפאורה\אנימציה, אבל זה לא תמיד הולך ביחד... אשמח לספר לך יותר במסר, כי אסור לפרסם מקומות מעל דפי הפורום. מאוד אהבתי את האיטרפטציה שלך לציור אשת העשור!

ברוך הבא איש מוכשר ../images/Emo45.gif

כאחרים לפני, גם אני אהבתי את יצירותייך הנמצאות באתר אתה אכן איש מוכשר מאוד ומסקרן אני רואה שחבובית ( יפעת ) כבר ענתה לך בנושא הלימודים נשמח להמשיך לקבל ממך עידכונים, מחשבות ותמונות כמובן שאם נוכל - נשמח גם אנחנו לסייע ולעזור כמיטב יכולתנו

idanoosh17

New member
ואו תשמע...

הגיטרה השקופה... ואו! הלוואי והייתה לי גישה למכשיר שחותך ככה את החומרים. החלום שלי זה כזו גיטרה

לגבי הגיטרה

המכשיר מאוד עזר לבצע עבודה מדוייקת ובעיקר מהירה, אבל אפשר לעשות את זה גם בצורה ידנית אם ממש רוצים..

idanoosh17

New member
עשית לי הרבה חשק

וכל הערב בדקתי על חומרים ושרטוטים. אבל ראיתי שלא שמת בתוך גוף הגיטרה את הפסים שאמורים לתת את התהודה והאקוסטיקה.

הפסים אמורים לתת בעיקר חוזק..

לעץ כי הוא דק מאוד ושביר...הפרספקס הוא חומר הרבה יותר חזק...למרות שבמחשבה שניה לאחר הבניה גיליתי שהייתי צריך לתת חיזוק פה ושם....בעיקרון לא בניתי חיזוקים בשביל המראה הנקי של הגיטרה השקופה.. צריך לזכור שהתהודה של חומר פלסטי מעובד לא תהיה איכותית כמו עץ מהגוני או עץ אחר שמשמש לבניית גיטרות.. הגיטרה הזו נבנתה יותר כאתגר ו"קטע" מאשר כלי נגינה ראוי לנגינה.....

היא לא מנגנת משהו :)

אבל עוד אפשר לשפר אותה...אני פשוט לא מתעסק בזה כרגע... חבר שלי שמבין בכיוון כלים בצורה יותר מקצועית אמור לעזור לי איתה..אבל בנתיים לא התעסקתי עם זה.

idanoosh17

New member
אחלה לקחתי כאתגר

שבטח ייקח לי המון זמן אבל עוד כמה שנים תיהיה לי גיטרה שקופה :)

למעלה