שלום לכולם...

פבלוס

New member
שלום לכולם...

יש לי חבר שהוא מאד אוהב בעלי חיים, הוא תמיד מנסה לעזור וכמה פעמים הוא אימץ כלבים מהרחוב ונתן מהשוקו שלו לחתול שבכה מאחורי המכולת.. יש לו כלב והוא מנסה להימנע מלאכול בשר. אבל הוא אוכל. לדעתכם הוא בן אדם רע? כי הוא חברי הטוב והוא באמת אוהב בע"ח עוד משהו רציתי להזאיר אותכם.... יש חברה ששמה סנדור sundor והיא נראת חברה לכל דבר אבל היא פשוט משכירה מטוסי אל-על וצוותו. אז תזהרו

גולדי2002

New member
אהלן מוצ´צ´ו ברוך הבא../images/Emo6.gif

לפורום שלנו. לפי דעתי חבר שלך הוא לא בן אדם רע בכלל. בן אדם רע לא אוסף כלבים מהרחוב ונותן שוקו לחתולים צמאים (למרות שבאופן כללי לא רצוי לתת להם שוקו, אבל המחווה יפה). אם הוא מנסה להימנע מלאכול בשר, יכול להיות שבשלב מסוים הוא גם יצליח. בכל מקרה הוא יכול לנסות להפחית צריכת מוצרים מהחי אם כבד עליו להפסיק לאכול לגמרי בשר (שזה די קשה, אם להודות. גם לי היה קשה בתור אוכל בשר כפייתי לשעבר)ולהימנע ממוצרים כמו כבד אווז ועגל חלב, לנסות להכיר יותר את המטבח הצמחוני, אולי לעבור לביצי חופש. יש הרבה שאפשר לעשות וכל שינוי הוא מבורך. ואולי בכלל כדאי שתביא אותו לפורום, שייכנס ויראה בעצמו על מה אנחנו מדברים. נשמח להכיר אותו. בקשר לסנדור, אודה לך אם תוכל להסביר יותר בפירוט את מה שכתבת. ודרך אגב, אחרי מה שכתבת על חבר שלך וכל זה, איך אתה בכל הסיפור? מעניין אותך הנושאים שאנחנו מדברים עליהם? כל הנושא של זכויות בע"ח, צמחונות וכל זה? מעניין לשמוע. ערב טוב שיהיה אורן

פבלוס

New member
ובכן החבר שדיברתי עליו.... זה אני.

כתבתי את זה כי פחדתי שאם אכתוב שאני אוכל בשר לא תרשו לי להשתתף בםורום. אני באמת מנסה להימנע מלאכול מוצרים מן החי הבעיה זה שאני לא אוהב בכללי דברים צמחוניים. לגבי השוקו זה לא היה בדיוק שוקו, זה היה מן סוג של יוגורט שנמכר בבקבוקים קטנים. זה היה אם סבתא שלי עוד כשגרנו בארגנטינה. לגבי סנדור: אז ככה... קנינו חבילת נופש ל4 ימים בספרד. כשהגענו לבן גוריון בדלפק היה כתוב סן דור אבל בכרטיסים היה כתוב אל-על. לא כל כך הבנתי מה זה אבל חשבתי שאם כתוב סנדור אז זה לא אל-על. כשעלינו לאוטובוס של שדה התעופה ראיתי לנגד עיניי מטוס ענקי (474 נדמה לי) של אל-על. שאלתי את אבי והוא סיפר לי שסנדור זה בעצם שם, יש להם רק משרד אחד בתל אביב ומה שהם עושים זה להשכיר את המטוסים של על-אל ואת הצוות. ולגבי הפורום: זה וודאי מעניין אותי מאד, אני גולש כאן המון פעמים ונושא בעלי החיים מעניין אותי. ערב טוב לכולם.... פבלו

Gal-Mo0D

New member
חשבתי שכולם יודעים

שסנדור היא חברת ה"קש" שאלעל הקימו כדי לטוס בשבת ולהימנע מזעמם של החרדים.

שוקו אינו בריא לחתולים

לכלבים הוא אפילו ממש רעיל, נדמה לי. ולענייננו - אני מעדיף לא לדבר על "אנשים רעים" אלא על מעשים רעים. אני פשוט לא יודע איפה לשים את הקו שהופך בן אדם טוכ שעושה מדי פעם מעשים לא מוסריים (השאלה היא גם - עד כמה לא מוסריים) לבין אדם רע.

פבלוס

New member
זזה לא היה שוקו... זה היה סוג של

יוגורט... וזה היה רק כדי לעזור כי החתולה הזאת בכתה

למעלה