שלום לכולם!

איתי2272

New member
שלום לכולם!

זקוק לעזרתכם!!! אני מחפש איפה ניתן לרכוש חומרים לבניית בובות ובייחוד עיניים מכל הסוגים , אני מנסה לבנות עיניים ממצמצות שנפתחות ונסגרות אבל לא מצליח למצוא טכניקה . ממש התרשמתי מהפורום המדהים שלכם , יש המון טיפים ועבודות יפות! אודה לתשובתכם!!!

היי איתי!!

ברוך הבא לפורום שלנו
כדי לבנות/ ליצור עיניים ממצמצות לטעמי, צריך ממש ללמוד את זה. זה נושא בפני עצמו בתחום הבובות - אנטומיה. אני בטוח שיש מלא הסברים, שרטוטים וציורים באינטרנט (באנגלית) לגבי בנייה שכזאת, אם תמצא ותבין - שאפו. אני אישית לא מבין בזה כל כך, לצערי :\

איתי2272

New member
תוווודה עומרי!!

מודה לך על תגובתך , רציתי לשאול אותך מהיכן ניתן לרכוש חומרים מקצועיים לבניית הבובות , ראיתי מעט מעבודותייך ורציתי לציין שהבובות מדהימווווות כ"כ אמיתיות ויפות פשוט כיף להסתכל. ניסיתי להכנס לבלוג שלך ולאתר אך משום מה זה לא נפתח, אם יש לך קישור לתמונות אשמח לראות !!! תודה ושבת שלום....

איתי2272

New member
היי רועי!

בעקרון אני מחפש חנות שניתן למצוא בה בדים למיניהם וכל מיני סוגי עיניים, דבקים , שיער , ריסים. וחשבתי אולי מישהו מהפורום יוכל לעזור לי , אני רואה שכמעט כולם בובנאים כאן ומבינים בתחום , והפורום כאן ממש אחלה ...... תודה

ooommmr

New member
שלום איתי!

מה שלומך? קודם כל- תודה על המחמאות המשמחות! אני קונה כמעט את כל החומרים שלי לבובות בדרום ת"א (נחלת בינימין וכפר גלעדי). גם טמבוריות למיניהן יעזרו לך מאוד. אגב, בן כמה אתה? עומרי

ooommmr

New member
ובקשר לתמונות- אתה מוזמן להוסיף אותי

לפייסבוק שם יש אלבום תמונות של הבובות. (הכי עדכני)

איתי2272

New member
היי עומרי !!

תודה על התגובה ועל המידע , גם אני קונה בנחלת בנימין אבל רציתי לדעת לדעת האם יש חנות שניתן לקנות בה עיניים מפלסטיק את מרבית העיניים אני מכין בעצמי ובא לי לגוון קצת... אני בן 15 ובונה בובות מגיל 9 וגם מפעיל אותם , אני שואף להגיע להכנת בובות ברמה שלך!! מאד מאד התרשמתי ואפילו צפיתי ביוטיוב שם יש סרטונים על בובות שלך ... שאפו!!! האם אתה גם מוכר בובות שלך ????? אודה לתגובתך איתי!!!

ooommmr

New member
היי איתי!

וואוו וואוו וואוו איזה מחמאה! תודה רבה לך!
בנושא העיניים לבובות, הכל עניין של אילתורים. ממציאים לפי הצורך. אני יכול להגיד לך שיוצא לי לפעמים ליצור עיניים מחומרים הזויים שאני מוצא. כעקרון, את רוב העיניים אני יוצר או מכלים חד-פעמיים מפלסטיק או מכדורים קלקר שאני מצפהאותם בחומרים שונים. אני מוכר את הבובות שלי. שיהיה יום טוב!
עומרי

למעלה