שלום לכולם

פיבי8

New member
שלום לכולם

שלום לכולם, שמי ליאת, אני חדשה בפורום אבל כבר מספר שנים מעצבת ובונה בובות לתיאטרון. אני עובדת בטכניקה של פיסול בספוג וליבוד. ומי שמעוניין להתרשם מוזמן לאתר שלי. סופשבוע נעים תודה ליאת http://www.liatoron.com/index.asp

שלום חברה חדשה ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה אלינו ונעים מאוד להכיר
הספקתי להציץ רק בחלק קטן מהאתר שלך ( נסעתי לחו"ל לפני 10 ימים ואשוב לארץ לקראת אמצע מאי כך שלוקח המון זמן לכל תמונה לעלות כאן ) אבל ממה שהספקתי לראות התרשמתי מאוד מיצירותייך... אהבתי את המריונטה ואת הג'ירפות במיוחד את זו המוגדרת כעוד ג'ירפה באתר אם אני מבין נכון,את זו שעיצבה את התפאורה והתלבושות להצגה: " החתול במגפיים " שהועלתה בשיתוף תיאטרון גבעתיים את ההצגה עצמה לא הספקתי לראות אבל שמעתי וקראתי עליה שבחים רבים אבל דווקא את התפאורה המדהימה, התלבושות והמסכות דווקא הצלחתי לראות כשהופעתי שם באחת הפעמים ובאותו היום הצגת החתול הופיעה שם באולם השני אני כמנהגי בקודש מנצל כל הזדמנות כזו כדי להציץ בבמה של ההצגה הנוספת וכך עשיתי גם הפעם וביקשתי מהצוות לראות גם את התלבושות והמסכות כך שאני יכול להגיד לך שהעיצוב היה קסום ונפלא בעייני. אני משוכנע שעוד נשוחח עוד רבות במסגרת הפורום ובכלל ושבהמשך תוכלי גם את לייעץ, לסייע ולתרום מכישרונך ומהידע שלך לכל חברי\ות הפורום כשם שאני משוכנע שתופתעי לגלות את כמות הפירגון, האכפתיות והרצון של כל חברי הפורום להכיר, לעזור וללמוד מכל מצטרף נוסף למשפחתנו שבת שלום

פיבי8

New member
תודה. שמחה שהצטרפתי לפורום

תודה רבה דודי על קבלת הפנים, הפירגון וההתייחסות המקצועית. אני שמחה להצטרף לפורום וכמובן שאשמח לתרום לשאר החברים. תהנה בחופשה ואשמח לשמוע התייחסויות נוספות ליאת

גליתוי

New member
ליאת ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

ביקרתי באתר והבובות יפות ועושות רושם מקצועי, התפאורה נראית מסקרנת אבל לא יכולתי ממש להתרשם מהתמונות. נשמח להתעדכן ולראות עבודות נוספות!

פיבי8

New member
תודה

יש שתי בובות בהכנה ובהמשך הם יכנסו לאתר. גם התפאורות יתעדכנו בהקדם. תודה ואשמח לשמוע ממך גם בהמשך ליאת

למעלה