שלום לכולם

סיאמית

New member
שלום לכולם

רק התנצלות קצרה על הנוכחות העלובה שלי בימים האחרונים... חטפתי מין התקררות בעצב של הכתף (או שמא זה גיד?) ואני סובלת מיסורי תופת. תופת! קשה לי נורא לכתוב אבל היום זה קצת השתפר... אני מקווה שלקראת הסופ"ש אחזור לעצמי. נשיקות ובי!

אורית...2

New member
../images/Emo24.gifסיאמוש !!!../images/Emo24.gif

החלמה מהירה !!! מה שלום "פיצי"??? אם תוכלי לתת לה ליטופון קטן ממני, ולך ענק ממני !!!
ותרגישי טוב !!!

ow

New member
../images/Emo179.gif

סססססססססייייייייייייייאמית!!! מקווה ששלומך טוב!!! פויה פויה לעצב שבכתף...חצופה כזו

מיכל75

New member
../images/Emo140.gifתרגישי טוב

מה שלום הקטנה?מתי היום הגדול? מחכים בקוצר רוח.

סיאמית

New member
תודה ../images/Emo23.gif

היום הגדול יהיה בערך עוד שבועיים וביום ראשון אני יוצאת לחופשת לידה
אורנה!!!!! התגעגעתי אליך!!! איזה יופי שאת פה...
ואני שמחה שאבא שלך התחיל לאכול, חשבתי הרבה על שניכם... נשיקות לכולכם, אני כותבת ביד ימין (ואני שמאלית) אז לא אאריך... שיהיה יום מצויין לכולנו!!!!

Navva

New member
הי/מיאו סיאמית כבר דאגתי

משלומכם? היום בבוקר התלבטתי אם להתקשר אליך. ד"ש לעובריקה, מתן מחכה... החלטת באיזה בית חולים את יולדת? להת´ רק טוב תהני מהשקט שלפני הסערה. נאוה

lior_r

New member
כפרה,סליחה שאני מתערב בשיחת הבנות

אבל מה זאת אומרת התקררות בעצב??? ככה? לפני הלידה?
מאחל שיעבור לך במהירות.
אגב, אמנם את שמאלית , אבל את מקלידה על המקלדת רק עם יד אחת?
נשיקות.

סיאמית

New member
ליאורי! ../images/Emo25.gif!

אל תישאל אותי!!! אני מרגישה שנגרם לי עוול גדול מאוד עם ההתקררות הזאת!!! אני אכן מקלידה רק עם יד אחת, אבל את ה"ספייס" אני עושה עם יד שמאל
נשיקות גם לך
--------- ואני מתנצלת מראש אם פנו אלי ולא עניתי כי לא היו לי כוחות לקרוא את כל ההודעות בימים האחרונים... אז אל תכעסו עלי....

לילית7

New member
שיעבור מהר ../images/Emo24.gif

כשלי כואב, למשל הגב, אני שמה כמויות של ג´ל וולטרן וזה מאוד עוזר. מה שכן, אני לא בטוחה שאפשר לשים בהריון, אולי את יכולה להתקשר למרכז הטרטולוגי (בספר של בר יש את כל הטלפונים) ולשאול אם אפשר ואם לא אז אולי יש משחה אחרת שאפשר לשים.

סיאמית

New member
אסור וולטרן ../images/Emo10.gif

ו/או בן-גיי החל מהשבוע 34 בהריון ואני, כבר באמצע 37. יש משחה הומאופתית שדווקא מותר אבל היא ממש לא עוזרת לי. מה שעוזר קצת זה כש~א~ עושה לי מסאז´ מאוד עדין בשכמות ובגב, בוקר וערב. בצהריים, חברה מהעבודה עושה לי מסאז´ מעולה גם. בינתיים אני חייה מדקסמול לדקסמול. היום טיפה יותר טוב, מקווה שמחר ישתפר עוד. נשיקות!

אורית...2

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gifתרופת הפלא ...

זה מה שנתתי עכשיו לנכדה שלי שנפלה, ...וזאת ממש תרופת פלא שסוחטת אחריה גם חיוכים, כי נתתי גם מכות לריצפה , ועשיתי לריצפה "נו נו נו ..." אז גם בשבילך...
ותתרחקי מהמזגן...זה בטח בגללו , אז תעשי לו "נו נו נו"....
מחר הכל יעבור !!! והכל יהיה בסדר !

RomiVais

New member
../images/Emo24.gif יקרתי.. ../images/Emo24.gif

אוי
לא ידעתי שאת מרגישה לא טוב.. תשמרי על עצמך.. ותגידי לכל מי שלידך שאני מצווה עליו/עליה לעשות לך מסאג´ שיעבור לך הכאב..
ענק ו-
ות .. אה, וגם ליטוף לבטנונה.. אוהבת

למעלה