שלום לכולם

מירב לב1

New member
שלום לכולם

תומר הציע לי להשתתף יותר בפורום, והאמת היא שהייתי עושה זאת בשמחה, הבעיה היא שאני מאוד עסוקה ביום יום ורק בלילה לפני השינה אני שמה פרק של הסימפסונס שהקלטתי ביס מקס או משהו כזה, ואיתו אני גם בדרך כלל נרדמת. מכורה אמיתית. הבעיה היא שאני אף פעם לא מצליחה לקשר שמות של פרקים ועונות למה שאני זוכרת מהפרקים עצמם. למשל מקודם למטה בחור בשם דוד שאל על הפרק שהומר קיבל את תפקיד פקח הבטיחות, וזה ה-א' ב' של כל אוהב סימפסונס. אבל אצלי בראש עלתה השאלה: "מי הם שתי המחליפים בעבודה של הומר?" אני יודעת את התשובה, אבל אני בשום פנים ואופן לא זוכרת את הפרקים עצמם או מאיזה עונה הם, רק את הקטעים שבו מראים את המחליפים. אז כפי שאתם רואים, מקרה אבוד, ולכן אני עדיין מחכה גם לתשובה על הקטע ששאלתי לגביו מלפני כן

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifחח אני כמוך!

אני לא זוכרת - עונות - פרקים. הכול בקיצור. רק קטעים מסויימים. אבל עכשי וגם בקושי אותם.XD

DeathK

New member
../images/Emo59.gif מירב גם אני לא זוכר הכל -

במקרה יש לי את העונה הראשונה והשנייה על המחשב.. בסה"כ אני מכיר הרבה פרקים אבל אני לא תמיד מחבר פרק לעונה מסויימת ומספר פרק מסויים.. אלא אם כן הוא טרי לי בראש חח. בכל מקרה - להומר היו 188 תפקידים בכל העונות שלו, ככה שברור שזה לא יקפוץ.. דוד שאל שאלה שידעתי לענות עליה רק בגלל הפרטים שהוא נתן מעבר.. שזה ההפגנה וזה שהמפעל התחיל לזהם יותר. העניין הוא שהפורום סובב את הסימפסון ולא נכנס לפרטים קטנים מלבד הפינה השבועית - של אמת או שקר (שגם ככה הרוב שם מהמרים אלא אם כן הם זוכרים משהו במעורפל). בקיצור - את מוזמנת להתארח מתי שיבוא לך

למעלה