שלום לכולם...

שלום לכולם...

שלום לכולם... כתבתי כאן לפני כמה שבועות , קוקילידה המהממת בטח זוכרת
ונשלחתי לעצב לוגו.... אז הלכתי וחזרתי ועכשיו...: אני ממש רוצה שתעזרו לי לבחור את הלוגו המתאים, תודה רבה..

היי, בטח שאני זוכרת אותך../images/Emo9.gif

הלוגואים מקסימים שקשה לבחור מה הכי יפה
באיזה צבע האריזות / הבקבוקים שלך

היי קוקילידה...

איזה כיף שאת זוכרת אותי
עדיין לא החלטתי על צבעים לאריזות... אני קודם כל חייבת לבחור לפחות עיצוב של לוגו ואחר כך נמשיך לצבעים.. בגדול רציתי ירוק וסגול כי ירוק זה טבע וסגול זה צבע של רוגע.... אני בהחלט פתוחה לשינויים.. בשביל זה אני פה
אבל הלוגו גם יהיה על המדבקות שעל הצנצנות והבקבוקים והם בצבע זכוכית חלבית עם פקק כסף.. האמת היא שיש לי רעיון אחר שאני יותר אוהבת אבל הגרפיקאי שלקחתי לא כל כך אוהב את הרעיון ולא נעים לי ממנו....כי הרי הוא מבין יותר ממני.. אני אוהבת יותר את הכיוון האומנותי יותר..זאת אומרת, אוף, אני לא יודעת להסביר...כאילו שיהיו משני הצדדים של הלוגו כמו עלים מטפסים או טרייבלים , טוב, אני אחפש תמונה...

סיגנון זורם כזה..כמו ללין וסבון של פעם...

אבל הוא חושב שאני טועה... מה דעתכן? טועה?

זה נקרא swirl

ואני מאוהבת בדוגמאות האלה.. לא נעים להודות אבל זו החולשה שלי
ואין טועה או צודקת, אם זה מה שאת אוהבת, אז זה מה שאת אוהבת, אל תשכחי שבסוף העבודה שלו את נשארת עם התוצר הסופי והוא ממשיך בדרכו, לכן את צריכה להיות שלמה עם הלוגו שלך. באיזשהו מקום הוא כן הכניס קצת מהסגנון אבל שוב, אם את חושבת אחרת - תגידי לו. אני באופן אישי אהבתי את כולם אבל עם נטיה יותר לאחרון..

תודה קוקי.. ולגבי הצבעים?

הצבעים נראים לך מתאימים? ולגבי הלוגו השלישי.. אני גם אהבתי אותו, אבל אני מעדיפה לוגו לרוחב ולא לאורך.... את חושבת שאים הוא ישים את ה -NATURAL על הקו התחתון וקצת יוריד את הקו למטה זה יותר יזרום? אני ממש אשמח לעצה, דוגמא, או כיוון, אני מגלה שאת ממש בטעם שלי
אנא ממך...עזרי לי לא להתבלבל, אני כבר משתגעת מזה.. ובדקתי לגבי ה-SWIRL ואני לא מוצאת בגוגל דוגמאות.. תודה לך...

כן, הצבעים מעניינים ביחד

ואני מאמינה שכן.. אולי אם ימשוך עוד קצת את הקו זה יראה יותר טוב מכיוון שאת רוצה את זה לאורך.. מוזר שלא מצאת, תיכנסי לגוגל תמונות ותראי שתמצאי מלא דוגמאות

dame edna

New member
רשמתי בגוגל SWIRL ואני לא מוצאת../images/Emo10.gif

נ.ב - יש לך המלצה לצבעים אחרים אולי...

למעלה