שלום לכולם!

מחטית

New member
שלום לכולם!

רציתי קצת להתייעץ פה..... יש משהו שאני עושה ואני חושבת לפתוח דוכן ולנסות למכור את זה. אני מאוד חוששת בנושא כי לא בטוחה שהסחורה שלי תימכר. מה שאני מכינה זה מצעים. איןלי כרגע תמונות אבל אנשים מאוד מתלהבים מהם הם מאוד אוריגינליים וכמובן איכות הבדים והתפירה מעולים. עם כל מיני קישוטים שלא רואים בחנויות..... אז .. באיזה סכום אפשר למכור בכלל מצעים כאלה אם כן? וגם האם יהיו לקוחות לזה בכלל? וגם עוד משהו - ראיתי שיש הבדל כזה בתשלום של הדוכנים - בחלק מהמקומות 800 שח ובחלק 400 וגם יש כולל שולכן וגם לא כולל... במה זה תלוי? נשמע לי מחיר די גבוה... ביחחוד שאני לא יודעת אם יקנו ממני בכלל... עוד לא ראיתי דוכנים עם מצעים עבודת יד. אשמח לתגובות ותודה.

HayaBee

New member
../images/Emo245.gif../images/Emo240.gif../images/Emo50.gif

שלום לך, התשובות מאוד מורכבות ואין לי את המידע הדרוש לך. לדעתי עליך לקפוץ למים ולנסות, אחרת איך תדעי? אולי את אשת שיווק כל כך מוצלחת שתמכרי תוך זמן קצר כל מה שהכנת ולחליפין..... אם את אשת שיווק "פרווה" המכירות לא יהיו משהו אפילו המוצר מדהים. לגבי המחיר, שיקלי את ההשקעה ותכפילי, כולל כל האלמנטים של זמן, קניה, הוצאות דוכן ועוד..... כך שבעצם אין חכם כבעל נסיון. מציעה לך להגיע לירידים בהם המחיר המרבי 150 שח, זה המחיר ברוב הירידים. תשקיעי פעמים שלוש ואז תדעי איפה את עומדת. שיהיה בהצלחה, חיה

bartal4

New member
שבת שלום

ולדעתי דווקא את צריכה למכור בהכי יקר שאת יכולה להרשות לעצמך בדרך כלל לצערנו בשכלול כל הנתונים מגיעים לא רחוק מהכי נמוך מצד שני , חייבים לכוון גבוה !

hannanab

New member
קודם כל שיהיה בהצלחה, שנית רצוי למכור תמיד

במחיר הכי נמוך שאת יכולה להרשות לעצמך. כלומר, עלייך לקחת את עלות ח"ג ולהוסיף עליהם את עלות העבודה, במקרה שאת תופרת בעצמך, תבדקי כמה דקות/שעות לוקח לך ותכפילי בעלות של 40 שקל לשעה. מחיר המכירה המומלץ (על ידי) הוא סה"כ עלות חומרי הגלם ושכר העבודה מוכפל. (וזה כולל בתוכו את המע"מ.) לדוגמא: יש לך סדין שאורכו 1 מטר ועלותו 24 שקל למטר מכאן שעלות הסדין הינה 24 שקל. אם הוספת לזה עוד קישוטים למכביר נניח עוד 7 שקל סדין. התפירה ארכה לך (כולל הקישוטים) 15 דקות, מכאן שעלות שכ"ע הינה 10 שקל. אריזה בשקית כמו אורגנזה עוד 5 שקל. סה"כ עלוות 46 שקל- מחיר המכירה יהיה 90-95 שקל כולל מע"מ. בטקסטיל זהו מכפיל טוב שמאפשר לך להרוויח ובו בעת לתת מחיר אטרקטיבי. אל תשכחי לצרף תוית לסדין שתכלול הרכב בד, הוראות כביסה ופרטי יצרן. כמובן שעל מנת להרוויח טוב צריך למכור כמה שיותר. אבל, אם המוצר נראה טוב והמחיר אטרקטיבי אז גם הכמויות יגיעו - העיקר להתמיד. ולא לעשות את הטעות הטיפוסית למעצבת מתחילה ש"דוחפת" מחיר בשמיים, בגלל שזה שלה וזה איכותי וזה מקורי וזה וזה. דונה קארן יש רק אחת וגם היא יכולה להרוויח רק כשהיא מוכרת כמויות...

למעלה