שלום לכולם

שלום לכולם

חדשה כאן, ביום שישי הקרוב אני עומדת להעמיד דוכן בפעם הראשונה. אני מאפרת והדוכן הולך להיות של ציורי פנים וקעקועי נצנצים. יש לי כמה שאלות אם אתם יודעים כמה כמה אפשר לגבות על קעקוע כזה? דבר שני - אם יש כאן משהו באיזור חדרה שיכול להשאיל לי שולחן ליום שישי הקרוב? תודה מראש, ליאת

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo245.gifשיהיה בהצלחה !!!

אני בטוחה שמירב תשמח לעדכן אותך בפרטי פרטים אם תחייגי אליה לנייד. לגבי שולחן לא יכולה לעזור לך, קני שולחן קטן ומתקפל באייס או הום סנטר, לא יקר במיוחד עד 150 שח. מאלומיניום וקל. אם אין לך שולחן ליום שישי גם לא נורא, קחי דרגש שיש לך בבית או כל משטח שהוא, כסי במפה ולא יראו מה מתחת, העיקר שיהיה לך משטח כלשהו להניח את החומרים. אל תשכחי 2 כסאות קטנים מתקפלים, לך ולקליינט. למיטב ידיעתי הלקוח משלם בין 10 ל-25 שח לקעקוע, תלוי כמה דחוק המקעקע. לגבי ציורי גוף, אין לי מושג. חוץ מזה את מוזמנת לבקר באתר של "חן שיווק" שם תוכלי ללמוד רבות בנושא הקעקועים, הרצל והאחרים ישמחו לענות על כל שאלה וגם לספק חומרים. בהצלחה ושנה טובה, חיה

../images/Emo66.gifבהצלחה

על קעקוע צבע גוף 20 שח חינה שאני לא ממליצה לעבוד כי החינה יכולה לנפח 10 שח ציור פנים 20 25 שח תלוי שיהיה לך בהצלחה

תודה רבה על התשובות המהירות

זה המחיר שאני חשבתי עליו פחות או יותר אני עדיין מחפשת שולחן אם מישהו יכול לעזור אני אשמח.

למעלה